BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka

Sickla Allé 13D, 5 tr

  • 2 rum och kök
  • 48.5 kvm
  • Såld
  • 2009
  • 2849
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna välplanerade och trevliga lägenhet med utsikt över Sickla sjö och Nackareservatet!

Ljus och rymd genomsyrar denna underbara lägenhet med strålande utsikt över Sickla sjö, skog och gröna fina parkytor. Lägenheten är välplanerad med vardagsrum och sovrum med en takhöjd på över 3 meter samt stort badrum och bra med förvaringsmöjligheter.

Högst upp på huset finns två takterrasser med slående utsikt över Nacka och här finns plats för flertalet gäster över en grillning eller fika.

Närhet till natur, Sickla Köpkvarter med shopping, matbutiker, dagis, bad och kollektivtrafik.

Här är ett boende att trivas i!

Hall

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, förvaring i tre garderober och städskåp. Vitmålade väggar samt vitpigmenterad ekparkett

Vardagsrum

Rymligt vardagrum med vitmålade väggar och ljust fint asklaminatgolv. Generösa vackra fönster med originalbågar i teak. Gott om plats för vardagsrumsmöblemang. Den öppna planlösningen tillsammans med de stora fönstren samt lägenhetens väl tilltagna takhöjd ger en härlig känsla av ljus och rymd.

Kök

Väldisponerat kvalitétskök i vitt från Vedum. Spis, ny kyl/frys från 2017, köksfläkt samt diskmaskin. Matplats för flertalet gäster.

Sovrum

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring i två garderober. Från sovrummet når man den härliga balkongen med fri utsikt i skyddat läge.

Badrum

Generöst badrum med dusch, wc, handfat och spegelskåp. Klinker och kaklade väggar. Förberett för tvättmaskin

Balkong

Fantastisk balkong som ramas in av ett glasräcke och på golvet ligger brunlaserad trall. Balkonger sattes in i huset år 2016.