BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Siloplatsen 2, vån 12

  • 3 rum och kök
  • 82 kvm
  • Såld
  • 2739
Värdera din bostad

Beskrivning

Vissa saker kan vara svåra att beskriva med ord. Som känslan av att bo och leva i ”Stockholm Lighthouse”. Här vågar vi påstå att ditt nya boende kommer att bli mer än ett hem, det blir en upplevelse – varje dag.

Tänk dig känslan av att gå ut på din balkong, dra in den friska havsluften och se ut över ett glittrande Saltsjön. Ett par segelbåtar glider förbi nedanför, längs kajen promenerar människor och på andra sidan inloppet syns ett grönskande Djurgården. Västerut avtecknar sig innerstadens skarpa silhuett. Du befinner dig på Kvarnholmen, stadsdelen på gränsen mellan Stockholm och Nacka. Här erbjuds du både frihet och möjlighet i stadsnära skärgårdsmiljö.

I ”Stockholm Lighthouse” bor du inte bara i en bostad utöver det vanliga utan i ett landmärke vid Stockholms inlopp. Huset med sin spännande karaktär och moderna arkitektur förmedlar en del av framtiden för området men återspeglar också dess historia.

Stockholm Lighthouse byggs ovan kajkanten på Kvarnholmen. Huset har inte bara en svindlande höjd som bjuder på en fantastisk utsikt utan även praktiska lösningar som gott om garageplatser och förråd. I Stockholm Lighthouse har du alltid nära till vattnet vid kajen. Huset får en gemensam entré med lobbykänsla och i tornet finns en gemensam samlingslokal samt en lounge med bastu och relax.

Från Kvarnholmen finns redan idag SL-båtar som tar dig till Nybrokajen på 25 minuter. Buss till Slussen gör att närheten till storstadens utbud känns väl inom räckhåll och skapar utrymme för det spontana och lilla extra. Som en del i Kvarnholmens utveckling planeras en strandpromenad hela vägen in till stan. Ska du till Nacka står den nya bron och tunneln genom Ryssberget, för bil och gående klar sedan sommaren 2016. Stadsskärgården ger dig en perfekt balans mellan puls och lugn. Här vill du bo, känslan säger att här kommer du trivas.

På Kvarnholmen växer ett område fram med restauranger kring kajkanten, service och skola. Ett boende på Kvarnholmen inbjuder till att vilja berätta om det för andra och varför inte dela med dig av din nya upplevelse!

Tillträde januari 2018.

- Toppfint drömboende

- Två stora balkonger

- Högt läge

- Optimal och öppen planlösning

- Bästa adress mitt på eftertraktade Kvarnholmen

 - Garage i huset