BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan - Röda Bergen

Gävlegatan 11, högst upp

  • 1 rum och kök
  • 36.5 kvm
  • Såld
  • 3359
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett ljust boende högst upp i välskött 20-talsfastighet. Lägenheten karaktäriseras av generös takhöjd, vackra snickerier och bevarade trägolv. Lägenhetens 36,5 kvm är disponerade med allrum, kök med matplats, badrum med dusch och gott om förvaring i två inbyggda garderober. Bostaden vetter mot gård och har ett insynsfritt och ljus söderläge.

Välkomnade entré med avhängning för ytterkläder i direkt anslutning till dörren. Från hallen nås det ljusa och lättmöblerade allrummet med plats för såväl soffa och skrivbord som en sovrumsdel. Köket nås även det från hallen, är generöst till ytan och rymmer ett matbord. Här står ett vackert serveringsskåp. Utmärkta klädkammare i både vardagsrum och hall. Fräscht badrum med dusch, kakel på golvet och klinker på väggarna.

Till lägenheten hör två förråd.



Utanför porten finns allt man kan önska. Promenera ner till populära Rörstrandsgatan för en brunch i solen. Prova Odenplans nya förbättrade shoppingutbud. Eller känn lugnet i någon av Vasastans grönskande oaser, Vasaparken, Hagaparken, Observatorielunden eller Vanadislunden. Här finns allt inom bekvämt promenadavstånd!

- Möjlig "mini-tvåa"?- Insynsfritt läge
- Attraktiv adress i Vasastan
- Vacker byggnad anno 1926
- Två klädkammare
- Genomgående trägolv och ljust målade väggar
- Fina fönster med spröjs och djupa nischer
- Fräscht badrum med klinker och kakel
- Två gym på gatan
- Vasastans breda utbud av shopping, restauranger & caféer utanför porten
- Flera grönområden på bekvämt promenadavstånd