BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Högbergsgatan 42A, 1 tr

  • 4 rum och kök
  • 94 kvm
  • Såld
  • 6871
  • 2059
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna mycket trivsamma och optimalt planerade lägenhet med en rymlig balkong i västerläge med kvällssol. På balkongen som vetter mot föreningens mysiga innergård kan man i lugn och ro njuta av sommaren. Lägenhetens genomgående planlösning i kombination med generösa fönsterytor och lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ypperligt läge på Södermalm 

Generellt om lägenheten

Hall
Välkomnande möblerbar hall med mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av en klädkammare.

Vardagsrum
Fint vardagsrum med en härlig atmosfär och stora sällskapsytor gjorda för umgänge med familj och vänner. Rummet karaktäriseras av det stora burspråket med dess djupa fönsterbänk där man kan skapa en härlig loungedel att mysa i.

Kök
Hemtrevligt kök med bra kontakt mot vardagsrummet vilket ger stora gemensamma ytor och låter funktionaliteten stå i centrum. Köksutrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, spishäll, spisfläkt samt inbyggd ugn. Matplatsen för ca 8 personer ligger perfekt placerad vid kökets fönster. Från köket når man lägenhetens balkong vilket ger ett fint samspel mellan ute- och innemiljö.

Tre sovrum
Lägenheten har tre mycket bra och möbleringsvänliga sovrum som vardera rymmer såväl dubbelsäng som skrivbord och lättare möblemang.

Dubbla badrum
Här får man två badrum för problemfria mornar. Det större badrummet har fönster, badkar, toalett, tvättställ och en tvättmaskin under praktisk bänkyta med förvaring över. Det andra badrummet är utrustat med dusch, tvättställ, toalett och handdukstork.

Fönster i två väderstreck
Lägenheten har fönster mot Repslagargatan och mot innergården.

Förråd
Till lägenheten hör ett bra källarförråd på strax över 5 kvm.

Hiss
Hissen når även bekvämt garageplanet och förrådsplanet.