BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gubbängen

Kryddgränd 4, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 61 kvm
  • Såld
  • 2937
  • 1213
Värdera din bostad

Beskrivning

Möjlighet till förhandsvisning finns, kontakta mäklaren för med info! Högst upp i huset finner du denna välplanerade lägenhet! Genomgående och renoverad med en fin modern standard och en praktisk planlösning. Genom hela lägenheten har du en takhöjd på 2.8 meter och snygga materialval som ekparkett på golvet i alla rum. En stor balkong med utsikt mot en blomstrande körsbärsträdgård på våren. I lägenheten finner du en rymlig klädkammare, renoverat badrum med tvättmaskin och vädringsfönster, modernt kök med matplats för 8 personer och eftermiddagssol genom vinterträdgården, möblerbar balkong med förmiddagssol, stort vardagsrum och sovrum.

Väl inne på gården i huset så finns en hiss som tar dig upp till andra våningen där lägenheten finns. Här finns även lägenhetsförråd, tvättstuga och cykelförråd finns i entréplan.

Perfekt läge med direkt närhet till både Gubbängen och Hökarängens t-bana och kulturliv. T-banan tar dig in till city på ca 20 min. Populär matbutik och bra restauranger finns inom gångavstånd. För den som önskar lite mer natur så går det snabbt att ta sig ut mot Nackareservatet eller till badstränder som Hökarängsbadet och Flatenbadet. 

- Balkong
- Renoverad
- Stora rum
- Nära till T-bana