BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Fruängen/Nya Fruängen

Alva Myrdals Gata 4, 3 tr

  • 1 rum och kök
  • 36 kvm
  • Såld
  • 1140
  • 4431
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna ljusa och trevliga etta med en stor balkong i bästa söderläge. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge och låter ljuset flöda fritt mellan rummen. Här bor du i ett eftertraktat nybyggt område vid Fruängen. Möjlighet för snabbt tillträde för den som önskar.

Vardagsrummet präglas av stora sällskapsytor och mycket ljus insläpp tack vare generösa fönsterpartier. Här ryms en soffa, soffbord och matplats. Här finner ni tre rymliga garderober som skapar en naturlig plats för sovdel.

Ett fint och fullt utrustat kök med moderna tillval, gott om förvaring samt mycket bra arbetsytor. Intill köket finns det plats för matbord för ca 4-6 personer. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, ugn, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt och diskmaskin.

 

Från köket når ni ut till en solig balkongen i söder. Sommartid blir balkongen som ett extra rum, här har man möjligheten att grilla, det ryms både bord, sittgrupp och mycket mer än så

Ljus och färgglad hall med god förvaring tack vare garderober samt goda avhängningsmöjligheter. Badrummet ligger i anslutning till hallen.

Ett helkaklat modernt badrum med vita väggar och svart klinker. Här finner ni dusch med snygga vikväggar av glas, kommod samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

- Smart planlösning med rymliga rum
- Stor balkong i söderläge
- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- Stort badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare
- Diskmaskin