BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Finnboda Hamn

Finnboda Kajväg 6, 7tr

  • 2 rum och kök
  • 61 kvm
  • Såld
  • 2218
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en nyproducerad och välplanerad 2:a i ett av Finnbodas mest optimala läge som förenar det bästa av två världar - natur och hav med närheten till City. Finnboda ligger attraktivt mellan Söder och expansiva Kvarnholmen. Här bor du i en ljus bostad med en väldisponerad planlösning som har en stor och solig balkong med rogivande vattenutsikt. En underbar vy över takåsar och harmonisk sjöutsikt nås från bostadens samtliga rum.

Väl inne i lägenheten möts du av en stor och välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter samt förvaringsmöjligheter. I anslutning till hallen nås det rymliga badrummet med bl.a. kombinerad tak- och handdusch, vägghängd wc, tvättmaskin, torktumlare, samt kommod med spegel ovan.

Vidare i lägenheten finner du det stilrena och fullutrustade köket från Vedum. Matplats för 6-10 personer i härligt hörnläge. Sovrummet är även det mycket rymligt och har förutom en klädkammare även plats för t.ex. dubbelsäng, garderober och byråer. Intill sovrummet finns det härliga och lättmöblerade vardagsrummet med en halvöppen planlösning mot köket. Goda sällskapsytor och plats för soffgrupper och tv-möbler. En underbart sammanslagen del av bostaden med fönster åt tre väderstreck. Från vardagsrummet når du den härliga balkongen med magisk utsikt mot Stockholms glittrande sjöliv.

Välkommen hem!

- Högt upp på våning 7
- Fantastisk sjöutsikt
- Stor och solrik balkong på ca 13,5 kvm
- Väldisponerad
- Fönster åt tre väderstreck
- Insynsskyddat
- HSB förening med flera gemensamma utrymmen.
- Mycket fint läge i Finnboda.