BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Hebbes Gränd 15

  • 2.5 rum och kök
  • 57.5 kvm
  • Såld
  • 3900
  • 3583
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en av småstaden Järla Sjös härligaste bostäder! Här erbjuds både balkong i söderläge såväl som stenlagd uteplats mot den lugna innergården. Fördelat på 2,5 rum och kök finns två sovrum, nyrenoverat kök och smarta förvaringslösningar. Med rikt naturliv, badbryggor runt hörnet och 8 minuter till Slussen är det här en lägenhet du inte vill missa!

- Balkong i söderläge
- Uteplats mot lugn innergård
- Kök renoverat 2017 med genomgående nya vitvaror
- Bra förvaringslösningar i lägenheten
- Barnvänligt område med en helt nyanlagd lek- och aktivitetspark intill bostaden
- Naturnära belägen i härliga Järla Sjö med goda kommunikationer in till city
- Stabil HSB-förening med god ekonomi och högt ansvarstagande för hus och närområde

Lägenheten, belägen en trappa upp i ett souterränghus öppnar upp med en luftig och väldisponerad hall. Skåp ovanför ytterdörren ger extra förvaring och utnyttjar ytan till max.

Vidare in i lägenheten ligger köket som under 2017 renoverats med eftertanke. Fläkt från Franke, Smegspis och köksblandare från Tapwell till en helkaklad vägg ovanför arbetsytan och rostfritt materialval ger ett stilrent intryck. Ett större matbord ryms enkelt. Från köket nås den härliga, stenlagda uteplatsen som är belägen mot en tyst och grönskande innergård, perfekt för frukostkaffet och grillkvällar.

Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat med ljusa ytskikt. Härifrån nås balkongen i söderläge som vetter mot den lugna gränden utanför!

I dagsläget disponeras lägenheten med två sovrum. Det större rummet vetter mot uteplatsens grönska och dess ljusa ytskikt ger en luftig atmosfär. Här finns en smidig garderobsvägg med förvaring från golv till tak. Det mindre rummet nås från vardagsrummet och fungerar idag som sovrum, men kan även användas som exempelvis kontor.

Bostadens badrum rymmer badkar, handfastkommod, vägghängd WC, tvättmaskin och torktumlare samt ett större förvaringsskåp.

Järla Sjö är ett av Stockholms mest unika bostadsområden - här går du ner till badbryggan i morgonrock för dagens första simtur, promenerar längs strandpromenaden och tar en kaffe på balkongen. Trygghet och utveckling i samklang med det rika naturlivet kring Järlasjön präglar stadsbilden, där ett flertal tidigare fabriker under de senare åren omvandlats till bostadsrätter. Stockholm city nås på några minuter med buss och Saltsjöbanan.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för möjlighet till förhandsvisning!