BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Farsta Centrum

Farstavägen 87, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 38.5 kvm
  • Såld
  • 3754
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett ytterst hemtrevligt och ljust boende med ett högt läge på våning 2 med insynsfri utsikt över grönskan utanför. Lägenheten har renoverats under 2017 med nya golv, väggar och ett totalrenoverat kök med samtlig maskinpark. Här bor du med fantastiska sällskapsytor, ljusa färger och vackra materialval. Ett inflyttningsklart boende!

Här får ni även ett helt nyrenoverat drömkök med ljusgråa luckor, helkaklat badrum med tvättmaskin, ombonat sovrum med plats för dubbelsäng, balkong i soligt läge samt stora fönsterpartier åt två håll som släpper i gott om ljus. Smart renoverat med sovrum som både har glasförsedda fönsterpartier invändigt mot både kök och den insynsfria grönskan utanför.

Perfekt välplanerade kvadratmetrar i en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten passar såväl singeln som paret tack vare goda förvaringsutrymmen i hela lägenheten i inbyggda garderober. I övrigt gott om välbevarade detaljer och fönsterpartier från byggnadsåret.

Så rofyllt och samtidigt så centralt, med goda kommunikationer i närområdet. Direkt närhet utanför porten till tunnelbanan och Farsta centrum som erbjuder matvaruaffärer, shopping, butiker och t-bana gröna linjen som tar dig in till city på ca 20 minuter. Likväl till grönområden som bl.a. Drevviken på nära avstånd. Stabil förening med god ekonomi och de stora renoveringarna gjorda!

Tillträde omgående möjligt - Varmt välkommen på visning!

- Inflyttningklart drömboende renoverat 2017!
- Totalrenoverat kök med ljusgråa luckor och samtliga vitvaror
- Stora fönsterpartier i original som släpper in gott om ljus
- Möblerbar balkong i soligt läge med insynsfri utsikt över grönskan
- Charmiga detaljer från byggnadsåret finns bevarade
- Till lägenheten hör ett rymligt förråd, bastu och motionsrum finns även i huset
- Föreningens ekonomi är god och innebar en sänkning med 15% vid årsskiftet.
- Oslagbart läge med Farsta C, shopping och allmänna kommunikationer runt hörnet