BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Högalid/Hornstull

Lorensbergsgatan 5B

  • 1 rum och kök
  • 33 kvm
  • Såld
  • 12523
  • 6477
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till Stockholms just nu kanske mest spektakulära enrummare! Med A-läge på Södermalm finner ni lägenheten som har allt. Kungsbalkong i väst, vackert bevarade och framtagna originaldetaljer, öppen planlösning och renoverat kök.

Från kungsbalkongen är utsikten milsvid. Inte minst blickar ni ut över natursköna Pålsundskanalen, Reimersholme och Långholmens grönska. Här utlovas magiska solnedgångar!

- Magnifik balkong i väst
- Gräddhyllan av Södermalm
- Omsorgsfullt bevarad och renoverad
- Högt i tak
- Pittoreska originaldetaljer
- God förvaring i platsbyggd säng som även kan dras ut till gästsäng/soffa
- Praktisk och smakfull klädkammare
- Fullt utrustat och renoverat kök
- Stabil, äkta förening som äger marken och är lågt belånade
- Mycket trevligt och populärt område med Lasse i parken, vackra promenadspråk och hela Hornstulls utbud av restauranger, butiker och caféer som närmsta granne. Kommunikationer i form av buss och tunnelbana finns det gott om med närmsta hållplats i Hornstull på några minuters avstånd.

När ni kliver in i lägenheten slås ni direkt av känslan av lyx! Här erbjuds generösa ytor i såväl hall som kök och vardagsrum. I hallen finns plats för byrå samt avhängningsdel för ytterkläder. Längre in finns även en smickrande klädkammare för både ögat och den praktiska lösningen.

Köket är fullt utrustat och i mycket gott skick med ett charmigt serveringsskåp från nybyggnadsåret bevarat. Lägenheten är mycket ljus och luftig och har en trivsam öppning mellan kök och allrum vilket skapar en socialplanlösning och även en naturlig plats för middagsbord. Sängen är platsbyggd och kan med enkla medel även omformas till en extra gästsäng eller soffa.

Pärlan i lägenheten är ändå den storslagna balkongen i väst dit man leds ut genom vackra pardörrar som även dem bidrar till det rikliga ljusinsläppet.

I badrummet ligger kakel och klinker med inredning av god kvalitet. Det är ett måste att uppleva denna oemotståndliga lägenhet på plats. Vi ses på visning!