BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten - Västertorp

Slalomvägen 44, 1tr

  • 1 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 422
Värdera din bostad

Beskrivning

På en lugn återvändsgata ges nu möjligheten att förvärva en charmig 1:a från 40-talet med solrik balkong i sydväst och utsikt över lummig gård. Här bor du i en ljus bostad med en väldisponerad och genomgående planlösning, nära kommunikationer och grönområden. Stor och stabil förening.

Väl inne i lägenheten möts du av en välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter samt förvaringsmöjligheter i klädkammare och garderober. Från hallen når du bostadens samtliga rum.

Lättmöblerat allrum där goda sällskapsytor och plats för t.ex. säng, soffgrupper och tv-möbler finns. Utgång till rymlig balkong i högt- och solrikt läge med harmonisk utsikt.

Vidare i lägenheten finner du det charmiga köket där originaldetaljer är bevarade. Bra skåpsförvaring, arbetsytor och matplats. I anslutning till hallen nås det helkaklade badrummet med wc, dusch och handfat med spegelskåp ovan. Fönstret ger badrummet naturligt ljusinsläpp.

Lägenheten har även goda möjligheter att eventuellt planeras om till 2 rum och kök. Se förslag/inspiration i alternativ planlösning. OBS! En eventuell ombyggnation ska alltid utredas via fackman och efter godkännande hos Brf samt berörd myndighet vid behov.

Välkommen hem!

- Härlig balkong i sydväst
- Fönster åt två väderstreck
- Stort kök med originaldetaljer bevarade
- Mycket bra förvaringsmöjligheter i stor klädkammare och inbyggda garderober
- Möjlig 2:a
- Lugn återvändsgata
- Originalpardörrar till allrummet finns sparade ifall det önskas sätta in

- Nära till Hägerstensåsens T-bana