BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- SOFO

Bondegatan 79

  • 1 rum och kök
  • 24 kvm
  • Såld
  • 4597
  • 3650
Värdera din bostad

Beskrivning

Det perfekta förstaboendet! Denna mysiga söderpärla är lättmöblerad och social i ett. Här erbjuds ett vackert fönsterparti, generös takhöjd och en smart trevlig lösning av förlängt kök/barbord.

- Charmig och social
- Optimalt förstaboende
- Vacker fiskbensparkett
- Flertalet smarta möjligheter i lägenheten
- Ordentligt badrum
- Goda förvaringsmöjligheter i inbyggd garderob
- Fiber finns indraget
- Stabil förening med svårslagen takterass
- Lugnt och härligt område med närhet till populära Nytorget samt flertalet kommunikationer via buss.

Köket är funktionellt och har en sällskaplig öppning mot rum och köksbord. I lägenheten finns en mycket rymlig inbyggd garderob för förvaring. Tack vare den tilltagna takhöjden finns flera lösningar för extra förvaringsutrymmen möjliga, så som vägghyllor samt sängloft.

Badrummet är komplett utrustat med fullvärdig dusch, wc samt handfat och har blivit försett med både kakel och klinker.

Föreningen är stabil och har en aktiv styrelse som jobbar för framtiden. En sänkning av avgifterna skedde under våren. Ett fantastiskt mervärde erbjuds i form av föreningens gemensamma innergård och inte minst takterrass som lär vara en av Stockholms mäktigaste, med en vy svår att se sig mätt på!

Här bor du i populära kvarter i östra SOFO på optimalt läge på lugn och tyst gata men med puls, nöjen och service i närområdet. Ett par minuters gångavstånd till Nytorget, samt utmärkta kommunikationer med flertalet busslinjer som på några minuter tar dig till båda Slussen, Nacka Forum och vidare!