BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västertorp/Hägerstensåsen

Skridskovägen 7, 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 76 kvm
  • Såld
  • 4078
Värdera din bostad

Beskrivning

*Totalrenoverad lägenhet med snygga materialval så som marmorbänkskiva och gedigna ekparkettgolv från Kärcher. 
*Stor balkong i sydvästläge där man får grilla!
*Stabil och solid förening. 
*Två rymliga sovrum. 
*Närhet till tunnelbana och butiker/restauranger.
*Snyggt badrum med badkar som stambyttes 2005. 
*Takhöjd om ca 2,80 m.

Välkommen till denna otroligt välplanerade och stilrena trea med stor balkong i lugnt grönskande läge. Hela lägenheten har stora fönster och takhöjden är ca 2,80. Planlösningen är modern  med ett helt nytt kök och vardagsrum. Allt är toppfräscht med fina materialval. Samtliga ytskikt har renoverats under 2016-2017. Bostadens sovrum är optimalt planerade med plats för både sängar, förvaring samt arbetshörna. Vill man flytta till ett unikt boende i ett lugnt och barnvänligt område har man hittat rätt. Solid förening!

Området är lummigt och trevligt med närhet till Hägerstensåsens tunnelbana som ligger ca 2 minuters promenad bort. Endast ett stenkast till gym/simhall, mataffär, café, sushi och pizzeria. På nära håll har man övrig service och man tar sig ut på E4:an på ett smidigt sätt.

Fastigheten är en ombyggd skola som totalrenoverades år 2005.

Lägenheten disponeras enligt följande: 

HALL 
Välkomande hall med gott om förvarings och avhängningsmöjligheter. Här har du en stor platsbyggd skjutdörrsgarderob som slukar mycket förvaring. Klinkergolv och ljusa väggar.

KÖK 
Stort nyrenoverat kök i snygg grå färg med gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Köket har en öppen planlösning ut mot vardagrummet. Praktisk köksö som delar av rummet. Maskinvaruparken består av inbyggd kyl/frys, inbyggd diskmaskin, fläkt, induktionshäll och ugn. Sober marmorskiva och en solid mässingkran från tapwell ger den lilla extra lyxiga känslan. 

VARDAGSRUM 
Generöst vardagsrum med bra ljusinsläpp genom två fönster som vetter ut mot grönskande innergård. Här har du lägenhetens hjärta nämligen balkongen som är stor och rymlig. Plats för större utemöbler. I vardagsrummer har du också plats för stort matbord. Parkettgolv i ek från Kärcher, snygga gråmålade väggar. 

SOVRUM 1
Master-Bedroom med gott om plats för stor dubbelsäng och nattduksbord. Tre garderober och insynskyddat läge. Parkettgolv i vitbetsad ek från kärcher, midnattsblåa väggar.

SOVRUM 2 
Mysigt barnrum eller alternativt kontor med parkettgolv och en trendig blå färg. Plats för våningssäng.

BADRUM 
Stort helkaklat badrum med spotlights i taket. Badrummet har allt du önskar dig: trendigt badkar, wc, handfat, tvättmaskin, spegel, förvaring i skåp.