BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Hallandsgatan 26,4tr

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • Såld
  • 4251
  • 4029
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en superfin tvåa på fjärde våningen, helt skyddad från insyn och med utsikt över Rosenlundsparken.

Här bor du i ett område med bra kommunikationer, ca 5 min till närmaste T- bana Skanstull eller 10 min till Mariatorget. På 7 min når du Södra station där det finns pendeltåg. Utanför dörren går buss 55. Nära Årstavikens strandpromenad, Södermalms affärsutbud, prisbelönta restauranger m.m.

Lägenheten bjuder på vackra tidstypiska detaljer såsom högt i tak, fina fönster och originalgolv som nyligen har slipats. Det är parkettgolv i hall och vardagsrum och ett furugolv i kök och sovrum - En lägenhet med mångbottnad charm.

Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevlig sätt med gott om utrymme för en arbetsplats eller garderobsvägg. Från hallen nås lägenhetens kök, vardagsrum och badrum. Köket är i toppskick med fin bänkskiva i massiv ek, ugn, spis och fläkt samt en integrerad kyl/frys. Vardagsrummet är rejält, ljust och kan möbleras på flera olika sätt. Badrummet är stort och fräscht. Här finns det wc, kommod och ett gjutjärnsbadkar. Längst in i lägenheten ligger sovrummet. Ett fullstort sovrum med plats för dubbelsäng. Både i vardagsrummet och i sovrummet finns det varsin originalgarderob.

- Fiskbensparkett och tidstypiska detaljer
- Renoverat kök
- Nära till såväl grönska som stadspuls
- Goda kommunikationer
- Väl underhållen fastighet, i en förening med låg belåning och positiva kassaflöden

Välkommen på visning!