BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Kungsholms strand

Gjutargatan 4 A, 1tr

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 1860
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en fantastisk bostad vid Kungsholms strand. Här bor du i en charmig och underbar lägenhet med en väldisponerad planlösning, generös takhöjd, samt rymlig balkong.

Väl inne i lägenheten möts du av ett modernt kök med bl.a diskmaskin, bra skåpsförvaring och arbetsytor. Ytterligare förvaring finns i anslutande städskåp samt i det fristående förvaringsskåpet med extra avställningsyta. I skåpet ovanför diskhon finns det plats för mikro och eluttag är förberett.

En välbevarad glasdörr med spröjs tar dig in i det stora och lättmöblerade vardagsrummet som har fönster åt två väderstreck. Här finns goda sällskapsytor och plats för t.ex. matbord och soffgrupper.

Vidare i lägenheten finner du det harmoniska sovrummet med goda förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. Sovrumsgolvet slipades 2016. Via dubbeldörrarna tar du dig ut till den härliga balkongen i sydostläge som byggdes 2016.

I den välkomnande hallen finns det bra avhängningsutrymme för ytterkläder. I anslutning till hallen nås det helkaklade och stilrena badrummet med wc, badkar och kommod med spegelskåp ovan.

Gjutargatan 4 är en lugn och enkelriktad gata i ett mycket attraktivt och centralt läge. Lägenhetens fina originaldetaljer, kombinerat med en yteffektiv planlösning och den fantastiska balkongen gör detta till ett ytterst svårslaget och unikt boende.

Välkommen hem!

- Välplanerad med fönster åt två väderstreck.
- Rymlig balkong i sydostläge.
- Generös takhöjd.
- Vackra originalgolv.
- Höga golvsocklar.
- Spegeldörrar.
- Mycket bra avhängnings- och förvaringsmöjligheter.
- Säkerhetsdörr.
- Till lägenheten hör ett källar- och ett vindsförråd.
- Nästintill skuldfri Brf med låga avgifter.
- Parkeringsmöjligheter.
- Ett av Kungsholmens mest attraktiva lägen.