BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Swedenborgsgatan 27, 1 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 53 kvm
  • Såld
  • 2589
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en lägenhet i centralt, mysigt och tyst läge på Södermalm! Här erbjuds en fräsch lägenhet med parkettgolv, goda förvaringsmöjligheter samt en öppen, ljus och social planlösning. Vakna till fågelkvitter och ta morgon kaffet på balkongen i söderläge ut mot Södermalmsalléns promenadstråk. Swedenborgsgatan, som på sommaren förvandlas till en gågata, kryllar av uteserveringar, caféer och butiker och har ett av Söders bästa kommunikationsmöjligheter i form av pendeltåg, buss samt tunnelbanans gröna och röda linje.

- Möjlig minitvåa!
- Balkong i söder mot grönskande allé
- Fräscht kök och badrum
- Genomgående parkett
- Social planlösning
- Fullt utrustat kök
- Centralt och tyst läge
- Extremt goda kommunikationsmöjligheter
- Stabil förening med god ekonomi med strukturerad amortering och dolda tillgångar i 18 st hyresrätter

Väl inne i lägenheten möts du av en väldisponerad hall med avhängningsmöjligheter. Hallen öppnar upp mot vardagsrummet som rymmer en rejäl sällskapsmöbel. Smakfulla inbyggda hyllor ramar in fönsterpartiet som vetter mot grönskan utanför. Här finns även en trivsam fönsterbänk som erbjuder extra inredningsmöjligheter samt sittplatser.

Köket är fullt utrustat med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor tillsammans med plats för middagsbord om 4-6 personer som ytterligare förhöjer lägenhetens sociala karaktär. Från köket nås balkongen i bästa söderläge mot gågatan utanför.

Sovalkoven skärmas av med hjäp av en smart rumsavdelare som släpper in ljuset från vardagsrummet samtidigt som utrymmet blir mer privat. Alkoven har direkt anslutning till en rymlig klädkammare. För den som önksar bygga om lägenheten till en tvårummare finns alternativet att flytta kök till alkov och frigöra utrymme till sovrum.

Helt enkelt en lägenhet på bästa adress att trivas och umgås i, välkomna på visning!