BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen

Inteckningsvägen 99, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
  • 649
  • 5255
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna högt belägna och charmiga 2 rok i populära Hägerstensåsen. Lägenheten bjuder på bevarade originaldetaljer, balkong i sydvästläge, bra förvaringsmöjligheter och nymålade ytskikt. Här bor ni med allt ni önskar precis runt knuten; T-bana ca 100 meter från lägenheten, gym, service, matbutik (öppettider 07:00-23:00) och sköna naturområden med närhet till bad.

Lägenheten erbjuder rakt igenom bra standard med fräscha ytskikt och rymliga rum med goda förvaringsmöjligheter. Det luftiga vardagsrummet bjuder på parkett i original. Härligt ljusinsläpp från det stora fönstret. I vardagsrummet finns det gott om plats för en ordentlig soffgrupp, soffbord, TV-bänk och även plats för matbord. Från vardagsrummet når ni den mysiga balkongen i högt och ljust läge med sol från lunch till kväll.

Köket är trevligt med ett härligt ljusinsläpp. Här finns det gott om förvaring i underskåp samt överskåp. Här ryms matbord för ca 6 personer.

Rofyllt och rymlig sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Här finns det gott om plats för dubbelsäng och diverse sängmöblemang.

Välkomnande möblerbar hall med praktiskt klinkergolv. Via hallen når ni alla rum i lägenheten. Här finns plats för avhängning av ytterkläder samt en garderob med överskåp. Från hallen når ni lägenhetens badrum.