BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten - Västertorp

Terrängvägen 85, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 56 kvm
  • Såld
  • 2635
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna trivsamma och rymliga 2:a med en härlig balkong. Lägenheten är mycket smakfullt inrett, genomgående och insynsskyddad planlösning. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge och låter ljuset flöda fritt mellan rummen. Hiss finns i fastigheten!

Ett fint och fullt utrustat modernt kök med gott om förvaring samt mycket bra arbetsytor. Matplatsen invid fönstret rymmer ca 4-6 personer och även fler om så önskas. Vardagsrummet är ljust och stort, här rymmer ni en stor soffa, fåtölj, soffbord och även en arbetshörna. Från vardagsrummet når ni ut till den härliga nybyggda balkongen. Lägenhetens sovrum vetter mot den trivsamma och lugna innergården. Gott om plats för en dubbel säng och bra förvaring i flertal garderober. Hallen är mycket rymlig med goda avhängningsmöjligheter samt bra förvaring i form av garderober. Ytterligare förvaring erbjuds i rymlig klädkammare som går att göra om till ett arbetsrum om så önskas. Badrummet ligger i anslutning till hallen. Ett helkaklat badrum med toalett, badkar, handdukstork samt tvättmaskin.

Populärt läge vid Västertorp med närhet till kommunikationer, där röda linjens tunnelbana tar dig in till Slussen på ca 12 min. Även mycket nära till dagis, skolor, matbutik samt service.