BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan / Östermalm

Frejgatan 8, 4tr

  • 2 rum och kök
  • 56 kvm
  • Såld
  • 6430
  • 9395
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en totalrenoverad, ljus och trivsam sekelskiftesvåning belägen på attraktiv adress i hjärtat av trendiga Vasastan. Ultimat läge på Frejgatan 8 i en välhållen fastighet anno 1902, på lugn adress men med puls och nöjen runt hörnet. Lägenheten är totalrenoverad till absoluta toppskick under 2017 där både badrum, kök och ytskikt varsamt renoverats till ett inflyttningsklart boende!

Stig in i en välplanerad hall från en vacker och väl underhållen trappuppgång som välkomnar er in i denna spatiösa våning. Väl inne i lägenheten finner man en mycket väldisponerad planlösning med genomgående vackra trägolv i original samt fiskbensparkett och ljusa tidlösa ytsikt, charmiga ursprungsdetaljer från sekelskiftet såsom stuckatur, stora fönsterpartier i original med generösa ljusinsläpp. Takhöjden om ca 3.50 m som skapar en otrolig rymd.

Från sovrummet når ni lägenhetens härliga balkong i ett högt och fritt läge med sol delvis efter lunch och lite under eftermiddagen under sommarhalvåret. Gott om plats att möblera upp med stolar och bord. Utsikt över takåsar mot den lugna och grönskande innergården.

Vidare får ni ett lyxigt renoverat kök med härlig bänkskiva i massivt trä tillsammans med vita luckor i fullhöjd. Här finns samtlig maskinpark snyggt integrerat i köket och en social och härlig köksö som inbjuder till matlagning. Lyxigt renoverat badrum med stilrena materialval, golvvärme och duschvägg i klarglas.

Rofyllt sovrum med gott om plats för både dubbelsäng och förvaring. Generöst vardagsrum som inrymmer stora och sociala sällskapsytor och gott om plats för både soffgrupp och matplats för större sällskap. Gott om förvaring finner ni i inbyggda garderober i sovrummet samt intill badrummet. Till lägenheten hör även ett rymligt förråd om ca 5-6 kvm. 

Goda kommunikationer med både T-bana och bussar vid Tekniska Högskolan samt Odenplan i direkt närhet! Solid förening med extremt god ekonomi, en väl underhållen fastighet samt underhållsplan och tillgångar i form av lokalintäkter, kvarvarande hyreslägenheter och en trevlig grönskande innergård. Attraktivt belägen på Frejgatan, i gränslandet mellan Östermalm och Vasastan har du nära till allt stadens puls, med restauranger/butiker så väl som Hagaparkens och Lill-Jansskogens grönska och rekreationsmöjligheter.

Välkommen på visningarna av denna fantastiska lägenhet som ni inte får missa!

-Topprenoverad sekelskiftesdröm högt upp i huset med solig balkong på bästa adress!
-Välbevarad charm och högt i tak ca 3.50 m vilket skapar rymd!
-Genomgående vackra trägolv och smakfulla nymålade ytskikt
-Toppfräscht kök med badrum renoverat under 2017
-Ombonat sovrum med god förvaring och plats för dubbelsäng
-T-bana samt bussar i direkt närhet från fastigheten