BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sundbyberg / Gamla Filmstaden

Skogsbacken 20, VÅN5

  • 2 rum och kök
  • 36.5 kvm
  • Såld
  • 6312
Värdera din bostad

Beskrivning

Ljus och yteffektiv drömlägenhet på bästa adress intill populära Filmstaden med nyproduktionens samtliga bekvämligheter! Perfekt planerad 2a som med stor balkong med sol stora delar av dagen. Modernt kök med stilrena materialval och samtlig maskinpark. Ljus och öppen social planlösning mot vardagsrummet. Trivsam pärla med närhet till butiker, service och extremt goda kommunikationer med t-bana Näckrosen i direkt närhet. Gott om förvaring i rymlig klädkammare. En trivsam pärla med kvadratmeterna på rätt plats. Här kan ni verkligen bara flytta in på en gång!

Redan när du kliver in i lägenheten märker du att detta är något utöver det vanliga. Samtliga attribut såsom stor balkong, kök och badrum med hög standard på både materialval och utförande. Ljusa väggar genomgående och fint parkettgolv. Modernt och bekvämt i en snygg förpackning med ovanligt låg avgift. Bostaden har stora öppna sociala ytor och gott om maskinell utrustning i både kök och badrum. Intill hallen finns ett lyxigt stort helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och flertalet förvaringsskåp. Sovrum med härligt ljusinsläpp erbjuder gott om plats för dubbelsäng och övrig sovrumsinredning.

Här bor ni i en stabil och välskött förening med låg månadsavgift och goda parkeringsmöjligheter intill huset och i föreningens egna garage. Bara några meter från porten nås en välsorterad Ica butik samt Näckrosens Tunnelbana (ca 1 min från porten) som tar dig in till T-centralen på endast ca 10 min och Kista centrum på ca 6 minuter. Buss 515 går till Odenplan och från både Sundbyberg Centrum och Solna Station passerar tvärbanan och pendeltåget.

- Välplanerad drömlägenhet i absolut toppskick - inflyttningsklar!
- Stor möblerbar balkong med fri härlig utsikt och sol stora delar av dagen
- Stilrent kök med samtlig maskinpark i en öppen planlösning mot vardagsrummet
- Lyxigt stort helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och flertalet förvaringsskåp.
- Brf med mycket god ekonomi och låga avgifter med egna parkeringsplatser och garage!
- Utmärkta kommunikationer med t-bana Näckrosen direkt utanför porten!