BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Tegelviksgatan 75

  • 3 rum och kök
  • 67 kvm
  • Såld
  • 8638
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en toppfin, ljus och trivsam pärla i populära östra Södermalm. Lugn adress vid vattnet och nära grönområden med puls och nöjen runt hörnet.

Inne i lägenheten finner du en väldisponerad planlösning. De stora fönsterpartierna med utsikt mot Barnängens herrgård och kulturhus ger ett generöst ljusinsläpp. Hela bostaden renoverades 2016 med såväl nya ytskikt som påkostad, genomgående ekparkett och nytt kök. De vackra fönsterbänkarna av marmor är från byggåret. 

I det stilrena köket finner du en social arbetsyta perfekt för matlagning med större sällskap eller med barnen. Här är det också möjligt att öppna upp den franska balkongen. 

I direkt anslutning till kök och hall, ryms såväl en stor matplats som andra sällskapsmöbler. Härifrån når du den ovanliga hörnbalkongen med sol från tidig eftermiddag ända fram till sent på kvällen. 

Två mysiga sovrum, varav ett innehåller en garderobsvägg. Det andra sovrummet passar till exempel som barnrum, gästrum eller varför inte arbetsrum? Inget av sovrummen har fönster som vetter mot gatan. 

Det helkaklade badrummet är rejält tilltaget med skön golvvärme, badkar, tvättmaskin och rejäl arbetsyta med förvaring. 

På föreningens gård mot vattnet blommar körsbärsträden och rabatterna. Här finns en stor gräsmatta som gjord för avkoppling och även en lekplats med klätterställning, gunga, sandlåda och rutschkana.

Goda kommunikationer med båt invid kajen som tar dig till Nybroplan, djurgården eller hammarbysjöstad eller busslinje 2, 57 samt 66 ca 50 meter i från porten. 
Välkommen på visningarna av denna fantastiska lägenhet!

- Festlokal
- Gästlägenhet 
- Nyrenoverad bastu i brf
- Förråd på entréplan
- Tvättstuga på entréplan
- Flertalet skolor i närheten; Hamnskolan, Internationella skolan, Tullgårdsskolan samt Sofia skola
- Toppfräscht lägenhet som renoverades 2016
- Balkong i västerläge
- Lättillgängligt cykelrum samt barnvagnsrum