BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten - Västertorp

Skidskyttevägen 2, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 68.5 kvm
  • Såld
  • 3543
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade, ljusa och rymliga 3:a belägen i lugna Västertorp. Bostaden präglas av ljusa, smakfulla färgval och gott om ljusinsläpp tack vare generösa fönsterpartier. Lägenheten har allt man kan önska sig; stora rum, genomgående modern standard och sist men inte minst en härlig inglasad balkong med eftermiddagssol. I fastigheten finns både hiss och garage!  

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge och låter ljuset flöda fritt genom rummen. Ett fint och fullt utrustat kök med gott om förvaring samt mycket bra arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av en integrerad micro, diskmaskin, ugn, spis samt kyl och frys i fullhöjd. Invid köksfönstret ryms en mysig matplats för ca 8-10 personer. Från köket finner ni även utgång till den rymlig inglasade balkongen med kvällssol, ett fantastiskt uterum året om. Lägenhetens vardagsrum är stort och ljust tack vare det stora fönsterpartierna som släpper in rikligt med ljus. Rummet är lättmöblerat och rymmer utan problem en stor soffgrupp, skrivbordsdel och fåtöljer.

Lägenheten har två bra sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Det ena sovrummet är något större med plats för dubbelsäng, sängbord samt mycket bra förvaring tack vare en egen klädkammare som underlättar många förvaringsproblem. Det andra rummet som idag är en loggia går med mycket enkla medel att göra om till ett ordentlig sovrum. Loggian erbjuder generöst med fönster i tre väderstreck. Passar utmärkt som barnrum, gästrum eller arbetsrum.
Hallen är mycket rymlig med bra förvaringsmöjligheter tack vare garderober med skjutbara dörrar. I anslutning till hallen ligger lägenhetens stora badrum. Ett fräscht helkaklat badrum med golvvärme, wc, dusch med glasvägg samt en mycket praktisk tvättavdelning med förvaring ovan.

Föreningens fyra punkthus byggdes 2008 och ligger i ett lummigt område med kort gångavstånd till kommunikationer och service. Hiss och garage finns i huset. En lägenhet att direkt flytta in och trivas i!