BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Tre Liljor 5, 3,5tr

  • 2 rum och kök
  • 37 kvm
  • Såld
  • 5619
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust boende högt upp i välskött fastighet anno 1926 med lugnt gårdsläge och solig balkong med söderläge på en av Vasastans absolut bästa adresser med restauranger och caféer precis runt hörnet! 

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt flera stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp.

Luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor och utrymme för matplats samt anslutning till balkong. Kök i fint skick med komplett utrustning inkl. diskmaskin. Fräscht och helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin samt separat wc. Rogivande sovrum med plats för 120 cm dubbelsäng som med vissa enkla justeringar sannolikt kan rymma 140cm säng genom t.ex. minskad dörrbredd och/eller skjutdörr till badrum.

Genomgående nymålade ytskikt samt nyslipade och hårdvaxade golv. I övrigt finns goda förvaringsmöjligheter både inne i lägenheten samt i två medföljande förråd i källare och på vind.

Den här lägenheten måste upplevas på plats, varmt välkommen!

- Lugnt gårdsläge

- Solig balkong med söderläge

- Högt upp i huset

- Toppfin och ljus

- En av Vasastans bästa adresser

- Optimal planlösning

- Tilltagen takhöjd

- Vackra renoverade ytskikt

- Bra förvaringsmöjligheter