BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Brommaplan

Klädesvägen 38, 5 tr

  • 3 rum och kök
  • 72 kvm
  • 3.595.000 kr / BUD
  • 2810
Värdera din bostad

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 3 rum och kök varav 2 sovrum. Våningsplan 5, hiss finns. Lägenhetsnummer 3-1505. Föreningen Brf Bromma Tracks.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 3.595.000 kr / BUD. Månadsavgift 4 080 kr (I avgiften: värme & kallvatten. Samt obligatoriskt tillägg för bredband & tv om 180 kr/mån. Totalt 4260 kr/mån. ingår). Andel i föreningen är 0.5929 %.

Driftskostnad

Totalt 520 kr/mån (6 240 kr/år) varav el 325 kr/mån, försäkring 195 kr/mån.

Brf Bromma Tracks

Lägenhetsnummer

T3-1505

Andelstal

0,5929%

Brf Bromma Tracks är en äkta bostadsrättsförening som huserar i kv Linneduken i Stockholms populära närförort Bromma. SSM Fastigheter har uppfört 249 nyproducerade bostäder om 1-4 rok som är noggrant utformade för att vara optimalt yteffektiva och prisvärda. Ett tornhus med 10 våningar och fyra lamellhus med fyra respektive sex våningar. Planering och interiör ger en hög standard och god funktion i varje lägenhet. Utöver det finns också en gemensam innergård med en härlig pool i soligt läge och ett tillhörande poolhus. Den generösa innergården erbjuder både grönska och sittgrupper i en social konstellation.

GEMENSAMMA UTRYMMEN I FÖRENINGEN 
- cykelförråd i källaren 
- cykelställ på gården 
- utomhusparkering och garageplatser (mot kostnad, separat kösystem) 
- fantastisk innergård med egen pool för föreningens medlemmar 
- barnvagnsrum/rullstolsrum 
- källarförrådsutrymmen 
- gemensam tvättstuga i hus 2 
- grovsoprum 

PLANERADE RENOVERINGAR
Fastigheten är nyproducerad och något ombyggnadsbehov bör därför inte föreligga inom den närmaste tiden. 

TV OCH BREDBAND
Föreningen tecknar avtal med ComHem som leverantör av fiberanslutning till fastigheten och installation av bredbandsnät. ComHem kommer att leverera fiberbredband (1000/100 mBit/s) och ett basutbud TV för 210kr/månad, vilket redovisas som ett obligatoriskt tillägg utöver angiven avgift. Önskas ytterligare utbud eller hastighet tecknas och bekostas detta enskilt av medlemmen. 

PARKERING
Föreningen disponerar 80st förhyrda platser i garage (1200kr/månad) och 18st p-platser på en markparkering (700kr/månad) till vilka det råder separat kösystem. Preliminärt kommer 2st av parkeringsplatserna i garaget att nyttjas till föreningens poolbilar.

UPPVÄRMNING
Fastigheten värms upp med fjärrvärme. Vattenburna radiatorer i lägenheterna. Energideklaration saknas/har ännu ej gått att få fram/nyproduktion.

VARMVATTEN
Individuell mätning av varmvattenförbrukning sker i varje lägenhet och debiteras efter faktisk förbrukning separat utöver angiven avgift.

ÖVRIGT
Delade ägande godkänns, inga särskilda krav på ägarfördelning.
Juridisk person kan eventuellt godkännas om det inte påverkar föreningens äkthet. Prövning sker i fall till fall. En kreditupplysning tas i samband med prövning.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett lägenhetsförråd med nätväggar i källaren.

TILLTRÄDE
flexibelt

OMRÅDESBESKRIVNING

Vid Brommaplan finns all service du behöver, som matbutiker, apotek, bank, post, gym, restauranger, hotell och Systembolag. I Bromma byggs det för fullt och när all planerad nybebyggelse är färdig, inte minst den kommersiella, är det nog inte en alltför vågad gissning att Brommaplan kommer att höja pulsen i Västerort. Området kring Brommaplan är trevligt och uppskattat med småstadens lugn och närhet till härlig natur. Bara ett stenkast bort ligger lummiga grönområden och fina Lillsjön som uppskattas av såväl fågelskådare som fiskare och motionärer. Fastigheterna för Bromma Tracks ligger längs med Drottningholmsvägen, nära både Stockholm City och Bromma flygplats. Med direkt närhet till vackra Drottningholm och minst sagt natursköna och lantidylliska Ekerö. Bromma Tracks ligger precis intill trafikknutpunkten Brommaplan som trafikeras av busslinjer ut till såväl Ekerö som övriga Västerort och Solna. Här går gröna linjens tunnelbana runt knuten med vilken du tar dig in till T-Centralen på ca 20 min. Utöver det har du direkt tillgång till snabba billeder både in till och ut ur stan.

Rumsbeskrivning

Välplanerade 3:a om 72 kvm med stor balkong i populära Brf Bromma Tracks! Stora fönsterpartier och det attraktiva hörnläget skapar ett genomgående ljusflöde som kommer ge trivsam rymd och karaktär. Synnerligen tilltalande planlösning med sociala ytor för vänner och familj gör detta hem till en naturlig mötesplats. Stort badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt två ordentliga sovrum låter varje kvadrat tjäna sin fulla rätt. Föreningens innergård kommer att utgöra en lummig oas med gemensam pool i bästa solläge. Attraktivt läge invid Brommaplan med fullt serviceutbud liksom utmärkta kommunikationer med ett stort busslinjenät och tunnelbanans gröna linje. Lägenheten är ännu under produktion - tillträde den 15 juni 2017! Bli den första att flytta in!

LÄGENHETEN PRESENTERAR FÖLJANDE PLANLÖSNING

HALL

Inbjudande hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor samt extra förvaring i garderob. Här möts man direkt av lägenhetens moderna intryck. Säkerhetsdörr. 
Samtliga rum får vitmålade väggar, mattlackad ekparkett, släta vita dörrar, fönsterbänkar i kalksten, innertak i gipsplank och eklaserat träsockel.

BAD/TVÄTT

Stilrent med helkaklade väggar, grått klinkergolv och dusch. Inredning med spotlights i tak, spegelskåp, toalettpappershållare, kombimaskin, duschvägg med draperistång och krokar. WC-stol och tvättställ med kommod.

KÖK

Modernt vitt kök i vinkel med vita vitvaror, kakel ovanför bänkskivorna, kombinerad kyl/frys, häll med ugn, diskmaskin och förberett för micro.

VARDAGSRUM

Tilltalande vardagsrum med sociala ytor. Vardagsrummet har öppen planlösning mot kök som inbjuder till socialt umgänge med mingel och middagar. Lättmöblerat med plats för soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord. Förvaring i städskåp. Utgång till balkongen.

BALKONG

Underbar och stor balkong i ö-läge som rymmer både sittgrupper och plantering.

SOVRUM 1

Rymligt och ljust sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och förvaring. Inredd med garderob och linneskåp. Utgång till balkongen.

SOVRUM 2

Härligt master bedroom med plats för dubbelsäng, sängbord och arbetshörna. Bra förvaring med två garderober och två linneskåp.

Områdesbeskrivning

Populärt område nära Brommaplan och staden! Här trivs du med lätthet genom småstadens lugn och närhet till vackra naturområden.
Judarskogen och Kyrksjölötens naturreservat erbjuder vackra promenadvägar runt sjöarna och suveräna platser för avkoppling.
Här finner du också Åkeshofs Slott med orangeri och tillhörande kolonilottsområde. Alldeles intill finns även caféet Frö Knöl och Kruka med såväl trädgårdsbutik som cafédel med uteservering.
Är man golfintresserad är det inte långt till Bromma Golf med 9-hålsbana och driving range.
Åkeshovsbadet finns på gångavstånd och med ett stort utbud av träning såsom styrketräning, gruppträning och bad. Utmed Mälaren kan svalkande bad avnjutas från klippor eller barnvänliga sandstränder som bland annat Solviksbadet eller Ängbybadet. Kärsön i området erbjuder även frisbee golf, volleyboll och bad.
Utmärkta kommunikationer från såväl Åkeshovs tunnelbanestation som Brommaplan. Vid Brommaplan finns också livsmedelsbutiker och restauranger. Här bjuds ett stort serviceutbud med mataffärer, post, bank, vårdcentral, träningscenter, bibliotek och detaljhandel. Det finns även flera restauranger som bl.a. sushi, Scandic och pizzeria.

Lite längre bort intill Bromma Flygplats ligger också det stora och fina köpcentret Bromma Blocks med ett 80-tal butiker samt flertalet restauranger och caféer.