BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Kungsholms strand

Gjutargatan 4 A, 2tr

  • 1.5 rum och kök
  • 36 kvm
  • Såld
  • 1223
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds en möjlighet att förvärva en fantastisk bostad vid Kungsholms strand. Här bor du i en charmig och underbar lägenhet som renoverades 2015. En enastående känsla för detaljer och estetik, genomtänkt planlösning, generös takhöjd, samt rymlig balkong.

Väl inne i lägenheten möts du av ett toppfräscht och påkostat kök. Bra skåpsförvaring och matplats för 2-4 pers. Goda arbetsytor på marmorbänskiva. Gasspis från Gorenje, ugn från Electrolux, samt diskmaskin och fläkt från Siemens.  Från köket når du den härliga balkongen i väst mot lummig innergård.

Vidare finner du ett lättmöblerat allrum med goda sällskapsytor, där en snygg skiljevägg smart delar av sovutrymmet med klädkammare i anslutning. Helkaklat och stilrent badrum med wc, dusch och kommod med spegelskåp ovan.

Gjutargatan 4 är en lugn och enkelriktad gata i ett mycket attraktivt och centralt läge. Tillsammans med lägenhetens klassiska originaldetaljer, de exklusiva materialvalen och den fantastiska balkongen gör detta till ett ytterst svårslaget och unikt boende.

Välkommen hem!

- One of a kind.
- Renoverat 2015.
- Exklusiva och påkostade materialval.
- Rymlig balkong i väst.
- Generös takhöjd, vackra originalgolv och spegeldörrar.
- Marmorbänkskivor.
- Bra avhängnings- och förvaringsmöjligheter.
- Stort vindsförråd på ca 9 kvm hör till lägenheten.
- Nästintill skuldfri Brf med låga avgifter.
- Parkeringsmöjligheter.
- Ett av Kungsholmens mest attraktiva lägen.