BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan- Sankt Eriksplan

Gästrikegatan 6, BV

  • 1 rum och kök
  • 34 kvm
  • Såld
  • 2867
  • 1556
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust sekelskiftesboende anno 1896 med väl tilltagen takhöjd, stuckatur och djupa fönsternischer. Lägenheten är belägen på lugn gata mitt i populära Vasastan med sitt rika café och restaurangutbud!

- Möjlig tvåa, flertalet disponeringsmöjligheter!
- Sekelskifte
- Stora ljusinsläpp med djupa fönsternischer, belägna mot mysig innergård
- Högt till tak
- Förråd och tvättstuga utanför dörren
- Trivsam och välordnad förening
- Småstadsidyll mitt i stan
- Nära till förbindelser med tunnelbana, pendeltåg, buss från St: Eriksplan & Odenplan
- Belägen på ett av Stockholms idag mest eftertraktade område där ni runt hörnet hittar Vasaparken och sommarvänliga Rörstrandsgatan som under årets ljusare månader omvandlas till gågata då butiker, restauranger, barer och caféer får möjlighet att visa sig från sin allra bästa sida!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande hall där gott om såväl utrymme som förvaring finns. Den höga takhöjden är genomgående i hela bostaden. Köket är nyrenoverat och fullt utrustat med pittoreskt inslag i perfekt kombination med känslan av gammalt och nytt. Förvaringsmöjligheterna är många, i såväl över som underskåp. Integrerat finns även micro samt diskmaskin för högsta möjliga komfort. Här finns även gott om plats för middagsgäster om 4 personer.

Vardagsrummet bjuder på en stor dos charm med sina tidstypiska attribut i form av den djupa fönsternischen samt stuckatur med takroset. De höga fönstren ger ett gott ljusinsläpp i hela lägenheten och är även öppningsbara både upptill samt nertill. Utanför fönstret finner vi föreningens nyrenoverade och mycket trivsamma innergård med kullersten, uteplats och cykelparkering. Disponeringsmöjligheterna i rummet är många, för den som önskar finns plats för såväl säng, soffa och mediamöbel.

Duschrum och wc disponeras separat vilket optimerar användning och bekvämlighet, även för det yngre paret.

En lägenhet som helt enkelt måste upplevas på plats! Charmen i lägenheten men även i området i sig bidrar till känslan av småstadsidyll, samtidigt som vi befinner oss mitt i Stockholm stad. Vi ses på visning!