BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bagarmossen

Emågatan 40

  • 1 rum och kök
  • 26 kvm
  • Såld
  • 942
  • 2568
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till Emågatan 40! En välplanerad 1:a som passar perfekt som ett första boende eller som övernattningslägenhet!

 

Lägenheten vetter mot innergården och erbjuder ett insynssyddat läge. De stora fönsterna släpper in riktigt med ljus åt rummet. Rummet är lättmöblerat och här finns plats för säng, soffa, matbord och mediamöbel. Lägenheten har genomgående ljusa ytskick och ljus platsmatta på golvet. Köket är i viss del kvar i original. Här erbjuds förvaring i det tidstypiska överskåpet samt ett extra sidoskåp. Bänkskivan är i rostfrittstål och ovanför sitter ett vitt kakel. Intill köket finns en platsbyggd garderob där det i dagsläget står kyl/frys samt en bänkspis med spisplattor. I köket finns även en diskmaskin. Badrummet är från stambytet 2016 och är helkaklat i ljusa kulörtet. Här finns wc, dusch, handfat, spegelskåp samt handdukstork. I hallen finns gott om förvaring för ytterkläder samt ett snyggt skoställ. Till lägenheten hör ett källarförråd.

 

Endast ett stenkast från lägenheten ligger Bagarmossens centrum. Med tunnelbanan kommer ni in till city på ca 20 inuter. Här finns all service man kan behöva. Ett flertal matbutiker bl.a. Konsum och ICA, blomsterbutik, apotek, spelbutik, bibliotek och frisör. Det finns även flera restauranger i området, thai-takeaway, sushi, pizzeria och caféer.

 

Varmt välkomna på visning!