BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Högalidsgatan 34C

  • 1 rum och kök
  • 32 kvm
  • Såld
  • 3471
  • 3564
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust sekelskiftesboende anno 1913 med optimal planlösning, tilltagen takhöjd och härlig balkong högt upp med soligt läge på bästa adress mitt i glödheta Hornstull precis intill Högalidsparken!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där den tidstypiska charmen är framträdande. Här finner du vackra snickerier och ursprungsdetaljer samt flera stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp.

Luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor och en tilltagen klädkammare. Från vardagsrummet nås även lägenhetens hjärta, en generös och gemytlig balkong som blickar ut över den gemensamma innergården som under vår och sommartid erbjuder en fantastisk grönska. Soltimmarna är många och läget vetter mot ett syd-västligt läge. Från balkongen syns även en av Högalidskyrkans vackra spiror som glänser i solskenet. Här ute skapas känslan av ett extra rum och är det självklara tillhållet, dag som kväll.

Ett pittoreskt och trevligt kök som bjuder in till många middagsgäster. Stilen är härligt kombinerad med gammalt och nytt. För den optimala användningen finns även en skjutdörr att skärma av med vid behov. Förvaringsmöjligheterna är oändliga och det tidstypiska skafferiet fyller sin beskärda del. Utanför fönstret finns en fantastisk lönn som både är vacker att titta på samt ger dig en privat och ombonad känsla.

Duschrummet disponeras separat vilket optimerar användning och bekvämlighet, även för det yngre paret. Här finner vi god standard med fräscha ytskikt! Vidare in i lägenheten finner vi den stambytta toaletten med modern klinker i hexagon och ljusmålade väggar.

Stabil och välskött förening med god ekonomi och en väl underhållen fastighet och gård med flera i iordninggjorda sittplatser och aktiv trädgårdsgrupp. Den här lägenheten måste upplevas på plats, välkommen!

- Möjlig minitvåa!

- Sekelskiftesboende anno 1913

- Härlig balkong i soligt läge

- Toppfin och ljus

- Tilltagen takhöjd

- Optimal planlösning

- Bra förvaringsmöjligheter, dubbla förråd

- Stora fönsterpartier