BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östermalm

Karlavägen 48, 2tr

  • 3 rum och kök
  • 57.6 kvm
  • Såld
  • 6144
Värdera din bostad

Beskrivning

På en av Östermalms bästa adresser erbjuds nu möjligheten att förvärva en toppenfin och ljus sekelskiftes 3:a med optimal planlösning och tilltagen takhöjd!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt flera stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp.

Luftig vardagsrum med goda sällskapsytor och matplats. Köket är modernt och fullt utrustad med vitvaror inkl. diskmaskin. Fräscht och helkaklat badrum med tvättmaskin som nyligen renoverats. Både badrum och kök med vitvaror bestående av bland annat Siemens, Bosch & Tapwell. Det stora sovrummet är rogivande och rymligt med utgång till balkong mot föreningens lugna innergård. Mindre sovrum / kontor med väl tilltagen loftsäng beläget invid lägenhetens entré.

Trevlig grönskande innergård med gemensamma utemöbler och grillmöjligheter.  Inom kort promenadavstånd ligger Östermalmstorg, Karlaplan och Strandvägen. I närområdet finns ett stort utbud av Stockholms bästa restauranger, butiker och caféer. Mycket bra kommunikationer med T-bana Karlaplan och buss.

Den här lägenheten måste upplevas på plats, välkommen!

- En av Östermalms bästa adresser
- Toppfin och ljus
- Optimalt planerad sekelskiftestrea
- Hiss finns
- Lugnt belägen mot grönskande innergård
- Tilltagen takhöjd
- Balkong
- Tvättmaskin
- Platsbyggda bokhyllor
- Tidstypiska pardörrar
- Fiskbensparkett
- Vackert renoverade ytskikt
- Stora fönsterpartier på rad