BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Hornsbergs Strand

Lindhagensgatan 149, 4tr

  • 4 rum och kök
  • 102 kvm
  • Såld
  • 6755
Värdera din bostad

Beskrivning

I omåttligt populära Hornsbergs Strand erbjuds nu en unik möjlighet att förvärva ett riktigt drömboende på Stockholms bästa waterfront-adress. Här bor du med en fantastisk sjöutsikt mot Ulvsundasjön och den härliga strandpromenaden nedanför.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare flertalet stora fönsterpartier med direkt sjöutsikt och generösa ljusinsläpp som tillsammans med den öppna planlösningen skapar en fantastisk atmosfär och ett underbart boende utöver det vanliga.

Vidare finner du ett genomgående toppskick med exklusiva ytskikt, ett modernt sällskapskök med bänkskiva i mörk granit, praktisk köksö med gott om utrymme för matplats, stort vardagsrum i anslutning till köket erbjuder mycket goda sällskapsytor, två balkonger med oslagbar utsikt mot vattnet med sol på förmiddag och eftermiddag under sommarhalvåret. Två rogivande sovrum med inbyggda garderober, en klädkammare som även kan användas som förråd, arbetsrum samt skjutdörrsgarderober med spegeldörrar i hallen. Här finns ett toppfräscht och helkaklat badrum med regndusch, infällda spotlights i taket, tvättmaskin och torktumlare med avställningsyta ovan samt vägghängda skåp med bra förvaring. Lägenheten har även en gäst-wc. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds genom flertalet garderober och förrådet.

Ett boende som lämpar sig så väl för familjen som paret med högt ställda krav!

Hornsbergs Strand eller Västermalms Strand som området även kallas har under det senaste åren vuxit fram som ett av Stockholms mest expansiva och populära områden. Närheten till såväl vatten, city, natur, restauranger, parker, skolor, förskolor, och utmärkta kommunikationer gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!