BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Blekegatan 3, 4 tr

  • 3 rum och kök
  • 95 kvm
  • Såld
  • 4283
Värdera din bostad

Beskrivning

I ett sjönära läge hittar ni denna optimalt planerade, högt belägna och genomgående 3:a som går att göra om till en 4:a. Attraktiv och barnvänlig lägenhet på Liljeholmskajen med två rymliga balkonger med både för- och eftermiddagssol. På sommaren kan ni ta er ett dopp från badbryggan som ligger i närhet till fastigheten. Garage finns i huset!

Mycket välplanerad lägenhet med spännande vinklar och rejäla fönsterpartier i två väderstreck som släpper in rikligt med ljus in i lägenheten. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge och låter ljuset flöda fritt genom rummen. Ett fint och fullt utrustat kök med gott om förvaring samt mycket bra arbetsytor. Bra avställningsyta tack vare en praktisk köksö. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, spishäll, fläkt, diskmaskin samt integrerad ugn. Matplatsen rymmer ca 8-10 personer. Här finns det möjlighet att bygga om matplatsen till ett extra rum om så önskas. Vardagsrummet är stort, ljust och rymmer utan problem en ordentlig soffgrupp, fåtölj, bord och mycket mer om så önskas. Från vardagsrummet når ni ut till den inglasade balkongen, en av två balkonger som lägenheten har att erbjuda. Denna har behaglig eftermiddagssol och fungerar väldigt bra som ett extra rum sommartid såväl som vintertid. Lägenheten har två fina och rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Det ena sovrummet är något större med plats för dubbelsäng, sängbord samt mycket bra förvaring tack vare garderober. Det andra sovrummet passar utmärkt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Hallen är mycket rymlig med goda avhängningsmöjligheter samt bra förvaring i form av garderober. Ytterligare förvaring erbjuds i rymlig klädkammare som eventuellt går att göra om till ett badrum, se ytterligare information i föreningstexten. Badrummet är stort och ligger i anslutning till hallen. Ett fräscht helkaklat badrum med golvvärme, wc, dusch med glasvägg samt en mycket praktisk tvättavdelning med förvaring ovan. Möjlighet till snabbt tillträdet för den som önskar.

Populärt läge vid Liljeholmskajen med närhet till mycket bra kommunikationer, Liljholmskajens service såsom flertal restauranger, gym, vårdcentral, livsmedelsbutiker, lekplatser samt skolor och dagis. Fantastiska träningsmöjligheter runt Årstaviken och dess natur med elljusspår, utegym, badbryggor och härliga promenadstråk. Till Liljeholmens Centrum tar ni er till fots på ca 4 min och Södermalm når ni med en promenad på ca 10 min.

Varmt välkomna på visning!