BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Fredriksdalsgatan 1, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 62.5 kvm
  • Såld
  • 4752
Värdera din bostad

Beskrivning

Vardagsrum

Trevligt hörnläge i huset och generösa fönsterpartier mot innergården bidrar till att mycket ljus flödar in i vardagsrummet. Från vardagsrummet har du viss vattenutsikt mot Hammarby Kanal och här når du utgången till den härliga balkongen om ca 10 kvm. Bra sociala ytor där möblemanget som soffa och tv har en naturlig plats.

Balkong

Balkong i bästa solläge med gott om utrymme för olika möblemang, blomsterarrangemang och grill. Utsikt mot föreningens innergård.

Kök och matplats

Stilrent kök från Marbodal med vita snickerier, vitt liggande kakel och bänkskiva Rustik ljus. Köket är påkostat och inredningen är väl genomtänkt: varmluftsugn och mikrovågsugn i arbetshöjd, induktionshäll med fläkt ovan, kyl och frys och integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror från Siemens och i rostfritt. Intill köket finns det bra med plats för matbord.

Sovrum

Rymligt sovrum med gott om förvaring via stor skjutdörrsgarderob. Plats för nattduksbord och annat mindre möblemang som byrå. Stort fönsterparti.

Badrum

Fräscht helkaklat badrum med vitt liggande kakel som väggbeklädnad och ljusgrått klinker på golvet. Badrummet är utrustat med tvättmaskin med praktisk arbetsbänk ovan samt överskåp. Tvättställ med bra förvaring via kommod undertill från Vedum

Hall

Välkomnande hall med snyggt ljusgrått klinker. Direkt till vänster finns utrymme för att hänga av sig ytterkläder samt förvaring via fristående garderob.