BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gärdet/Östermalm

Skeppargatan 79

  • 1 rum och kök
  • 26.5 kvm
  • Såld
  • 2548
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna mysiga Gärdetetta med närhet till Tessinparken! Lägenhetens ljusa ytskikt i kombination med tidstypiska detaljer såsom spegeldörrar och charmiga fönsterbeslag ger lägenheten en fin och inbjudande atmosfär. Här bor du i en charmig lägenhet med närhet till både Östermalms utbud av butiker och service såväl som Gärdets och Djurgårdens naturområden.

Direkt i hallen välkomnas du av en öppen vy in mot sällskapsrummet. Här finns två platsbygga garderober för avhängning och förvaring. Till vänster finner du det ljusa, helkaklade badrummet.

Väl inne i det härliga sällskapsrummet finns gott om plats för exempelvis matbord invid de vackra fönsterpartierna med djupa fönsternischer.

I sällskapsrummet ryms även en smidigt avskild sänghörna med plats för dubbelsäng. Placeringen leder till både avskildhet och hög mysfaktor! 

Lägenhetens kök är i gott skick och har också det ett fint fönster med djup fönsterbräda som har både charm och praktiskt användningsområde! Vita skåpsluckor kombineras med elegant kaklad vägg. Maskinell utrustning består av gasspis med ugn och överhängande fläkt.