BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Mariaberget

Maria Trappgränd 1C

  • 1.5 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 5505
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna moderna och trivsamma lägenhet, belägen mitt bland Mariabergets pittoreska gränder! Här bor ni i en topprenoverad lägenhet med optimal planlösning samt gångavstånd till såväl Gamla Stan, City, Södermalm och härliga Mariatorget.

- Modern och nyrenoverad
- Kvadratsmart
- Fullt utrustat kök och badrum
- Goda förvaringsmöjligheter
- Bra förening med låga avgifter
- Tillgång till gemensam uteplats samt en fantastisk innergård
- Garage med hiss direkt från entré
- Oslagbart läge med närhet till allt men avskilt från storstadsmyller

Här möts ni av en rymlig hall med generös förvaring och plats för avhängning. Vidare in i lägenheten finner ni kök och badrum som nyligen renoverats och försetts med god utrustning och stilrena materialval. I badrummet ligger snyggt kakel och klinker och i taket sitter matchande downlights. Här finns även möjlighet att sätta in tvättmaskin då rören redan är framdragna och anpassade.

Köket är fullt utrustat med integrerad diskmaskin och micro, samt kyl och frys från Smeg. Det finns även goda beredningsytor, förvaring i såväl över som underskåp men också gott om plats för middagsbord om 4-6 personer.

Social planlösning mellan kök och vardagsrum, samt sovrum där fullstor dubbelsäng ryms och dagsljus släpps in genom det högt sittande fönstret. Vardagsrummet är ljust och luftigt och rymmer såväl soffgrupp, soffbord samt mediamöbel.

Ett simpelt måste att besöka denna förstklassiga lägenhet i Stockholms mysigaste kvarter. Vi ses på visning!