BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Kransbindarvägen 18, 3tr-med hiss!

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • Såld
  • 3164
  • 1694
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade och ljusa lägenhet med perfekt finish högst upp i huset som enkelt nås med hiss. Hela lägenheten har ek-parkettgolv, bredspacklade och vitmålade väggar samt infälld el och dimmerbelysning. Bostaden präglas av flera fina detaljer såsom fönsterbänkar i marmor, spegeldörrar med nya rostfria dörrhandtag i äldre stil, höga profilerade lister samt nya eluttag i äldre stil. Grönskande utsikt mot Enbacksparken där man kan grilla och sola sommartid.

Hall
Välplanerad hall med platsbyggd garderob för avhängning och förvaring. Det finns även utrymme för exempelvis stol eller mindre byrå. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Sovrum
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord samt ytterligare utrymme för exempelvis byrå eller spjälsäng. Här finns också tre inbyggda garderober med överskåp upp till tak. Fönster mot lugn och lummig gård.

Vardagsrum
Luftigt vardagsrum med härligt ljusinsläpp genom stort fönsterparti. Gott om plats för soffa, bokhylla, skänk och exempelvis arbetshörna. Fönster mot lugn och lummig gård.

Kök
Ljust och väldisponerat kök med vita köksluckor och ljusgrå bänkskiva med vitt kakel ovanför. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, kyl/frys, diskmaskin (alla Electrolux) samt fläkt (Franke) och har plats för ett matbord för fyra personer.

Badrum
Fräscht badrum med gråmålad plastmatta, vitkaklade väggar och stort fönster. Badrummet är utrustat med badkar och takdusch (Hans Grohe) samt spegelskåp och kommod med tvättställsblandare (Hans Grohe).