BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Farsta

Edagränd 8, 5tr

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 2170
Värdera din bostad

Beskrivning

Härligt påkostat toppboende, högst upp i huset med lugnt soligt läge. Direkt genom dörren nås bostadens sociala ytor. Ett superfint kök i öppen planlösning med vardagsrummet ger en underbar känsla av rymd. Sobert utfört kvalitétskök från Marbodal med komplett maskinell utrustning. En mycket social bostad med stort sovrum, generöst helkaklat badrum. Ett varmt trevligt hem att längta hem till.

- Högst upp i huset
- Påkostad bostad med många tillval
- Hörnlägenhet med enorm ljus och rymd
- Stor balkong i soligt söderläge
- Social bostad med öppen planlösning
- Helkaklat badrum
- Garage i huset
- Bostaden med alla rätt


Välkomnande hall med vitmålade väggar och parkettgolv. Vid entrén ligger ett mycket snyggt och praktiskt mörkgrått klinkergolv. Plats för avhängning och förvaring av skor samt förvaring i flertalet garderober.

Stort trevligt badrum med vitkaklade väggar och mörkgrått klinkergolv, av samma typ och färg som i hallen. Utrustat med wc samt svart kommod med tvättställ och badrumsspegel med belysning. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare i vitt utförande från Siemens. Ovanför tvättmaskinen och torktumlaren finns en snygg och praktisk arbetsbänk i svart samt förvaring i väggmonterade skåp. Badrummet är tillfört flertalet tillval från bygget 2014, bl a lyxig blandare och takdusch samt spotlights med dimmer.

Den stora öppna ytan där vardagsrum och kök är i öppen planlösning ger tillsammans med de mycket generösa fönsterytorna en härlig känsla av ljus och rymd. Väggarna är alla ljusa och på golvet ligger en vacker ekparkett. I vardagsrummet finns gott om plats för både vardagsmöblemang och en stor matplats.

Kvalitétsköket från Marbodal är såsom hela hemmet sobert utfört med vita klassiska köksluckor och grå/svart stavmosaik  ovanför den snygga generösa arbetsbänken i svart laminat. Högklassiga vitvaror med induktionshäll, inbyggnadsugn, kyl/frys, inbyggd microvågsugn alla i rostfritt utförande från Siemens, samt en fin rostfri köksfläkt från Franke.

Stort trivsamt sovrum med ljust gröna väggar och vackert ekparkettgolv. Här finns gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Stora fönster mot lugna Edagränd.

Till lägenheten hör ett källarförråd.