BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örnsberg

Typografvägen 3, 3tr

  • 4 rum och kök
  • 108 kvm
  • Såld
  • 3202
Värdera din bostad

Beskrivning

Stor och välplanerad 4:a med minimal insyn, gavelläge med sjöglimt belägen i det idylliska Örnsberg! Balkong i söderläge omgiven av skog och natur. Här bor ni enskilt men väldigt centralt till T-bana, restauranger, caféer med mera. Missa inte denna, välkommen!

 

Lägenheten disponeras enligt följande:

 

Sovrum

Samtliga sovrum är i en bra storlek med plats för säng, sängbyrå, garderober alternativt arbetskrivbord. Sovrummen har ljus plastmatta med ljusa väggar. Rummen är så gott som helt insynskyddade.

 

Vardagsrum
Stort rum med parkettgolv och ljusa tapetserade väggar. Här får ni plats med stor soffa, soffbord och TV-möbel samt övrig möblemang. Här ligger även utgången till den härliga balkongen

 

Kök
Kök med ljusa köksluckor och ljus bänkskiva. Köket är utrustat med kyl,frys, spis, ugn, köksfläkt och diskmaskin. Bra med förvaring och bra ytor för matlagning. Här får ni också plats med ett stort matbord för flera peroner.

 

Badrum & Gäst-WC
Badrum med ljus plastmatta och vitt kakel på väggar. Badrummet är utrustat med dusch/badkar, handfat, WC, vädringsfönster och tvättmaskin.
Gäst-WC är utrustat med handfat, badrumsskåp och WC.

Balkong
Härlig balkong på gaveln mot grönska. Här får ni plats med stol och bord och övrig förvaring.