BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden

Thunbergsgatan 18

  • 2 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 2975
Värdera din bostad

Beskrivning

På populär adress i härliga Hammarbyhöjden finner ni denna välplanderade lägenheten om 41 kvm. Lägenheten ligger högst upp i huset med en balkong som vetter mot väster. Här har du ett fritt läge utan någon direkt insyn med utsikt över grönskande omgivningar. Lägenheten är genomgående och har ett härligt ljusinsläpp. Lägenheten har genomgående ljusa väggar samt parkettgolv. Det finns gott om förvaring i två platsbyggda garderober samt två vanliga garderober.

Med 2 minuters promenad kommer du till tunnelbanan Skärmarbrink som trafikeras av linje 17 och 18.

Väl inne i lägenheten finner ni en väldisponerad planlösning med härliga sällskapsytor.
Inbjudande hall med goda ytor för avhängningsmöjligheter samt en platsbyggd garderob. Från hallen har du anknytning till bostadens resterande rum.

Välplanerat kök med gott om förvaring bakom snygga högblanka köksluckor i vitt och bänkskivan i ek och rostfritt stål. Den maskinella utrustningen består av en kyl/frys, spishäll, ugn, diskmaskin samt micro i rostfritt. Här finns även ett fönster som skäner ljus åt rummet.

Rymligt och harmoniskt vardagsrum som vetter mot den grönskande baksidan. Här ifrån kommer man ut på den soliga balkongen som vetter åt väster. Här finns plats för soffa, matbord samt övrigt möblemang. I Vardagsrummet ligger en snygg fiskbensparkett,

I sovrummet finns plats för dubbelsäng samt sängbord. Här finns gott om förvaringsmöjligheter i en platsbyggd garderob samt en fristående. Sovrummets fönster vetter mot öster och har ingen direkt insyn.

Helkaklat badrum försett med golvvärme. De infällda spotlighten och fönstret ger ett behagligt ljus. Här finns dusch, wc, handfat och spegelskåp med förvaring. Plats för tvättmaskin.

- Centralt belägen med 2 min till tunnelbanan Skärmarbrink
- 10 min promenad till Nacka naturreservat och Globen
- 20 min promenad  till Södermlam
- Hela fastigheten har genomgått totalrenovering 2007/08
- Snygg stavparkett smyckar bostadens golv
- Väldisponerad planlösning
- Lättmöblerad med stora ytor
- Fritt läge utan insyn med utsikt över grönområden
- Närhet till grönområden och kommunikationer som snabbt tar dig till Stockholms innerstads puls
- Balkong med soligt läge
- Rymligt och harmoniskt vardagsrum som vetter mot bakgården