BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen - Liljeholmskajen

Sjöviksvägen 39

  • 2 rum och kök
  • 50.5 kvm
  • Såld
  • 5603
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint boende på bästa adress i populära Liljeholmskajen med optimal planlösning och stor uteplats på ca 15 kvm. Här bor du i modern fastighet nära både city och natur med utmärkta kommunikationer runt hörnet.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftigt och inbjudande känsla tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och de stora fönsterpartierna som ger ett generöst ljusinsläpp. Från vardagsrummet når du den fantastiska uteplatsen  som under sommarhalvåret blir ett extra utrymme med plats för både matdel och loungedel. Köket är toppfräscht och fullt utrustat med vitvaror av hög standard och bänkskiva i marmor, sovrummet är rogivande med plats för både dubbelsäng och garderober, badrummet är helkaklat utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaringsmöjligheter finns genom flertalet garderober. Genomgående ekparkett i samtliga rum samt klinkers i våtutrymmen

Det underbara läget vid vackra Årstaviken skapar en fantastisk atmosfär och livskvalitet som tillsammans med lägenhetens stora fönsterpartier, härliga sällskapsytor och väl tilltagna uteplats ger ett unikt boende utöver det vanliga.


Varmt välkommen på visning!

- Luftg och välplanerad
- Stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp
- Modern fastighet 2008
- Stor uteplats ca 15 kvm
- Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare
- Förråd ca 4 kvm
- Underbart läge vid vackra Årstaviken
- Nära city och natur
- Utmärkta kommunikationer runt hörnet
- Liljeholmstorgets Galleria på promenadavstånd