BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huddinge - Snättringe

Häradsvägen 35E

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 2736
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva en osedvanligt påkostad och stilmedveten lägenhet i högst upp i huset utan insyn med balkong i söderläge, optimal planlösning och exklusivt utförd renovering av högsta detaljfinish.

Väl inne i lägenheten finner du ett toppfint hem som överträffar det mesta. Ytterst väldisponerad med generösa sällskapsytor och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Specialritat och platsbyggd kök med påskostad bänkskiva och stänkskydd i Italiensk Carrara marmor, integrerad kyl/frys och diskmaskin samt blandare från Tapwell. Genomgående nya ljusa trägolv från Kährs, badrummet har ny kaklade väggar med Italiensk Carrara marmor och golv med svensk Kolmårdsmarmor samt tvättmaskin. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utrymme för både matplats och trivselmöbler, stort rogivande sovrum med bra förvaringsmöjligheter, välkomnande entré praktisk garderobsförvaring med dörrar från Superfront, rymlig balkong i söderläge med sol hela dagen i fritt läge.

Exklusivt renoverad med en enastående känsla för detaljer och en väl genomtänkt helhet som tillsammans med balkongen i söderläge, de stora fönsterpartierna samt den optimala planlösningen gör detta till ett ytterst trivsamt och unikt boende.

Ett boende att längta hem till - unikt tillfälle nu - varmt välkommen till visningen!