BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Farsta

Filipstadsbacken 46

  • 1 rum och kokvrå
  • 30.5 kvm
  • Såld
  • 2688
Värdera din bostad

Beskrivning

Fin etta med en väldigt låg avgift och ett kanonläge. Genomgående fräscha ytskikt med parkett/klinkergolv och ljusa nymålade väggar. Lägenheten har en praktisk planlösning. I lägenheten finns ett stort rymligt rum, helkaklat badrum, arbetskök, klädkammare samt hall. 

Lägenhetens läge är också unikt då du har ett av söderorts största centrum bara en 15 min prommenad bort eller en busstur som stannar utanför porten. Behöver du ta dig inåt eller utåt kommunalt har du både T-banan, bussar och pendeltåget på ett kort gångavstånd bort. Flertalet restauranger/matställen finns i området bl.a. hamburgerstället Bun Meat Bun. Älskar du naturen har du också denna väldigt nära inpå runt om de två badvänliga sjöarna Magelungen och Drevviken. 

Omtyckt förening och en stark och stabil ekonomi med låga lån och en bra underhållsplan som följs löpande. Smarta kostnadseffektiva lösningar pågår hela tiden i föreningen. Det senaste dom undersöker är hur man kan återvinna värmen i husen och få ner uppvärmningskostnaderna ytterligare.


- Rymligt rum med plats för både säng, soffa och matbord
- Genomgående fräscha och moderna ytskikt
- Helt insynsskyddat med trädtoppar som utsikt
- Praktiskt förvaringsutrymme i klädkammaren
- Fräscht renoverat helkaklat badrum (nyligen stamrenoverat)
- Populär adress med goda kommunikationer och god ekonomi i föreningen