BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örbyslott

Vibyholmsvägen 21

  • 2 rum och kök
  • 65 kvm
  • Såld
  • 2256
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en av Örby Slotts finaste tvåor! Med fantastisk planlösning, balkong i sydväst-läge, ljust och nyrenovrat kök från Noblessa, fräscht badrum, fiskbensparkett i vardagsrummet och sovrum mot parken har den här lägenheten allt du kan önska. De generösa 65 kvadratmetrarna gör att lägenheten idag nyttjas som en minitrea.

Väl inne i lägenheten möts du av en fin hall med bra förvaringsmöjligheter i form av dubbla klädkammare. Härifrån når du samtliga rum i lägenheten. Vardagsrummet med fiskbensparkett når du genom en vacker spegeldörr och rymmer enkelt de soffmöbler du önskar. Ljusinsläpp får du både från det fina fönsterpartiet samt från balkongen i sydväst-läge.

Mittemot vardagsrummet ligger det nyrenoverade köket från Noblessa som är fullt maskinellt utrustat me kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll och ugn. Här får du både goda arbetsytor, ordentligt med förvaringsutrymme, stort matbord och fräscha ytskikt. Det stora fönsterpartiets ljusinsläpp är pricken över i!

Sovrummet vetter mot den mysiga parken på husets baksida, vilket ger ett lugnt och insynsskyddat läge. Läget har utnyttjats extra med hjälp av en fransk balkong. Rummet nyttjas idag som två med hjälp av en smidig sovalkov som kan användas som både barnrum och arbetsrum.

Även badrummet har fina och ljusa ytskikt samt dagsljusinsläpp genom ett frostat fönster. Ny kommod, wc och badkar från 2016.

- Perfekt planlösning
- 2,70 cm i takhöjd
- Lugnt läge mot park
- Goda förvaringsmöjligheter
- Dagsljusinsläpp i alla rum
- Rymligt och fint kök med matplats
- Balkong i sydväst-läge med utgång från vardagsrum
- Fransk balkong från sovrummet
- Till lägenheten hör 3 förråd
- Förening med gemensamt gym och bastu