BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden

Olaus Magnus väg 56

  • 2 rum och kök
  • 37 kvm
  • Såld
  • 2412
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en optimalt planerad tvåa med insynsskyddad och lummig utsikt från det rymliga vardagsrummet. Helkaklat badrum i stilrena färger, mysigt sovrum med plats för säng och garderober samt ett arbetskök med gott om förvaring.

Här bor du med närhet till Hammarbyhöjdens centrum med service och t-bana samt Skärmarbrinks t-bana såväl som Gullmarsplan. Med t-banan tar du dig in till city på ca 10 min. I området finns även härliga grönområden, bland annat Nackareservatet med fina löpslingor.

Rumsbeskrivning:

HALL
Inbjudande hall där man direkt möts av lägenhetens ljusinsläpp från två väderstreck. Här finns plats för avhängning av jackor och plats för skoställ. I hallen finns två stycken inbyggda garderober, båda med överskåp. Klinkers på golvet.

VARDAGSRUM
Lättmöblerat och luftigt vardagsrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Här kan man möblera med såväl soffgrupp och matplats. Från vardagsrummets stora fönsterparti har man riktigt fin utsikt mot grönska.

KÖK
Praktiskt arbetskök med stort fönster och fin utsikt. Gott om förvaring i skåp och lådor bakom vita luckor. Spis med gashäll och gasugn. I övrig köksutrustning ingår kyl/frys och spisfIäkt. Klinkers på golvet.

SOVRUM
Rofyllt sovrum med gott om plats för större säng eller enkelsäng och t ex förvaringsmöbel. Även i sovrummet finner man det fina parkettgolvet.

BADRUM
Stilrent, stambytt och helkaklat badrum i grått och vitt. Badkar samt vädringsfönster. Här finns även handfat, badrumsskåp, handdukstork samt wc.