BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen

Arvodesvägen 23, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
  • 1891
Värdera din bostad

Beskrivning

Ta chansen att bo i denna fina 2:a med skog och grönska precis utanför fönstren och med balkong i soligt söderläge! Den här lägenheten har verkligen kvadraten på rätt plats; alla rummen är rymliga och här finns ett fräscht badrum med badkar, ett snyggt kök med gott om arbetsutrymme och köksskåp, ett rymligt sovrum samt smart förvaring i och med flertalet inbyggda garderober. Härligt ljusinsläpp och ogenerat läge med minimal insyn.

Fastigheten ligger som inbäddad av grönska med ett lugnt läge och med Hägerstensåsens centrum runt hörnet med t-bana och diverse service. Ca 10 min gångväg till Telefonplan. Motionsslingor och badchanser intill Vinterviken.
Perfekt boende för såväl singel som par!

Rumsbeskrivning:

Praktisk hall med ett snyggt schackmönstrat laminatgolv, vita väggar och avhängningsmöjligheter. Här finns även plats för en mindre möbel om man så önskar. God förvaring i och med två inbyggda originalgarderober med överskåp. Hallen leder till övriga rum i lägenheten.

Rymligt vardagsrum med stort fönster och utgång till balkong i söder med läge mot innergården. Mot vardagsrummet har man ingen insyn utan endast gröna trädtoppar utanför! Delvis öppen planlösning mot köket vilket skapar en härlig rymd i rummet. Fin stavparkett på golv och vita väggar.

Mycket fräscht kök som renoverades 2012 med mycket bra förvaring bakom vit skåpsinredning, gott om arbetsytor i trä och ovanför arbetsbänkarna sitter ett vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, gasspis, inbyggnadsugn, inbyggd micro, köksfläkt och integrerad kyl och frys. Schackmönstrat laminatgolv. I anslutning till köket, i den öppna delen mot vardagsrummet, finns det gott om utrymme för matplats för 4-6 personer.

Det rymliga sovrummet går att möblera med dubbelsäng, sängbord och övrig möblering som tex byrå eller arbetshörna. I rummet finns goda förvaringsmöjligheter i och med flertalet inbyggda originalgarderober. Även i sovrummet ligger den fina stavparketten och väggarna är vita.

Badrummet har kaklade väggar i vitt och klinkergolv i mörkgrå ton. Här finns badkar på tassar, handfat med kommod (skåp), spegel, wc och stort vädringsfönster. Badrummet renoverades 2008 i samband med stambyte.