BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen- Fridhemsplan

Drottningholmsvägen 55

  • 2 rum och kök
  • 50.5 kvm
  • Såld
  • 4858
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en fantastisk lägenhet i modern tappning med en helt unik uteplats i söderläge! Här bor ni i en ljus, toppfräsch lägenhet på markplan med alla bekvämligheter som kan tänkas efterfrågas. Den över 30 kvm stora uteplatsen tornar upp sig som en grön oas mitt på populära Fridhemsplan och bjuder in till många härliga sommarkvällar!

- Oemotståndlig uteplats i soligt söderläge
- Garage med lediga parkeringsplatser
- Optimalt disponerad planlösning
- Modern, fullt utrustad med alla bekvämligheter
- Stabil förening med god ekonomi och avgiftsfria månader då och då
- Bästa läge i lugnt område men med närhet till stadspuls, T-bana, Rålambshov, Västermalmsgallerian och Norr Mälarstrand

Lägenheten är optimalt planerad med sovrum för dubbelsäng, flera inbyggda garderober, stort rymligt badrum samt ett fullt utrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrum och uteplats.

Hallen inger en lyxig känsla med infällda downlights och disponerar utrymme för såväl möblering som goda förvaringsmöjligheter. Vid änden av hallen finns en mycket praktisk klädkammare som göms bakom en mer estetisk bokhylla.

Det trivsamma och stilrena köket är i gott skick med vitvaror från Siemens och är utrustat med integrerad diskmaskin och micro, induktionshäll, ugn, kyl/frys, samt fläkt. Goda beredningsytor samt förvaringsmöjligheter i såväl över- som underskåp med infällda downlights.

Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök samt de stora ljusinsläppen från söder skapar ett naturligt ljus i lägenheten och gör den mycket gemytlig. Sällskapsytorna är flera i antal. Vardagsrummet rymmer soffgrupp med kompletterande möblemang precis som att köket erbjuder möjlighet för fullstort middagsbord.

Uteplatsen är helt fantastisk i sin utformning och omöjlig att motstå! Den självklara platsen för sommarbjudningar och kan möbleras efter tycke, smak samt behov. Ni omges av en grön oas och är ostörda från grannar i området. För dig med gröna fingrar erbjuder denna uteplats ett extra plus med en väl tilltagen plantering för hemmaodling eller blomsterland.

Badrummet är toppfräscht med kakel och klinker. Vägghängd wc, handfat med kommod, tvättmaskin, torktumlare, handdukstork samt dusch och två stora garderober finns att tillgå.

Välkommen till en exklusive möjlighet att förvärva denna dröm mitt inne i stan. Vi ses på visning!