BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gubbängen

Sicklingsvägen 18, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 1988
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en mycket bra 3:a med balkong i bästa sydvästläge! Två rymliga sovrum och mycket gott om förvaring. Fräscht renoverat kök och badrum. Mycket stabil och populär förening. Nära tunnelbanan och kommunikationer.


VARDAGSRUM
Stort och ljust vardagsrum som är lättmöblerat. Det är ifrån vardagsrummet man kan kliva ut på den härliga balkongen med trätrall som har ett fantastiskt sydvästläge och utsikt över föreningens lummiga gård. I vardagsrummet får man god plats med såväl soffgrupp som tv-möbel och matsalsbord för den som önskar. På golvet ligger den mycket fina originalparketten kvar och väggarna är ljusa förutom en fondtapet i ett modernt mönster.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Här finns tre garderober med överskåp. Vita väggar samt en fondtapet i svart/guld samt laminatgolv.

SOVRUM 2
Detta rum används i dagsläget till arbetsrum. Ljusa väggar samt laminatgolv.

KÖK
Gott om förvaringsutrymme bakom vita skåpsluckor. Ovan arbetsbänken i ek sitter ett turkost mosaikkakel. Köket är utrustat med kyl/frys (-12), spis med häll, fläkt (rostfri), inbyggd mikrovågsugn samt diskmaskin (-15). Fint parkettgolv samt ljusa väggar. Framför fönstret finns god plats för matbord för cirka 4-6 personer. En trevlig originaldetalj är den vackra fönsterbrädan i marmor som finns bevarad.

HALL
Välkomnande hall som öppnar upp till övriga lägenheten. I hallen finns ett linneskåp, ett städskåp samt två dubbelgarderober, samtliga med överskåp. Väggarna är vita och på golvet ligger ett terrakottafärgat klinker.  Säkerhetsdörr är installerad.

BADRUM
Helkaklat mycket fräscht badrum med vitt kakel och grå klinker på golvet samt en modern bård i mörkt kakel vid duschen. I badrumsinredningen ingår: takdusch, handfat, wc samt badrumsskåp. Det är förberett för tvättmaskin. Fönster för ljusinsläpp samt vädring.