BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Timotejgatan 4

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 8952
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna härliga söderpärla! Här bor ni i en ljus, fridfull och modern lägenhet med solig balkong. Alldeles i närheten har ni motions- och badstråken kring Årstaviken såväl som mysiga Tantolunden och hela Södermalms utbud av pubar, caféer, butiker och restauranger!

- Totalrenoverad 2012
- Möblerbar och solig balkong
- Optimal planlösning
- Ljus och fräsch med generösa fönsterpartier
- Stabil och mycket välskött förening
- Årstaviken och Tantolunden med bad, kolonilotter, park och motionsspår runt knuten
- Trevliga pubar, caféer, tunnelbana, köpcentrum och restauranger i området
- Närhet till alla sorters kommunikationer så som Skanstulls T-bana, Södra Station och flertalet bussar

Lägenheten disponerar en härlig öppen planlösning mellan det moderna köket med såväl praktiska som stilrena materialval och downlights. På golvet ligger en vitoljad ask som är genomgående för hela lägenheten vilket skapar ljus och rymd. Köket är försett med diskmaskin, kyl och frys, ugn samt spis med induktionshäll. Samtliga vitvaror sattes in i samband med renoveringen 2012. Köket huserar även goda arbetsytor och förvaring i över- som underskåp.

Vardagsrummet erbjuder en trevlig matgrupp med plats för 4-6 middagsgäster. Då rummet är rymligt finns även gott om plats för soffa, fåtölj samt tillhörande mediamöbel. Från vardagsrummet nås lägenhetens charmiga balkong som bjuder in till såväl frukostmackan som det avkopplande kvällsglaset.

I sovrummet finns gott om plats för dubbelsäng, arbetshörna och klädförvaring vilket optimerar rummets användning. Lägenhetens hall erbjuder oändlig förvaring i fem stora garerober som smälter in i de ljusmålade väggarna. Utöver detta finns gott om plats för avhängning och skoförvaring i entrén. Mer kvadratsmart lägenhet tål att letas efter!

Mycket fräscht badrum som införlivar känslan av lyx! Även här finns downlights men också marmorklinkers med golvvärme och badkar för rogivande stunder.

En välrenoverad och extremt charmig lägenhet, med bästa möjliga planlösning vilken dessutom är belägen i ett område som erbjuder allt. En möjlighet ni bara inte får missa!