BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Telefonplan

Bäckvägen 79

  • 2 rum och kök
  • 44.5 kvm
  • Såld
  • 4522
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en smart planerad 2:a med tillgång till uteplats i soligt och insynsfritt läge! Fina trägolv i original genomgående i lägenheten. Öppen planlösning mellan det ljusa vardagsrummet och stilrena köket och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Mycket fräscht badrum som nyligen renoverats (2016). Här bor man i en trevlig förening med god ekonomi och med närhet till både busshållplats och Telefonplans t-bana samt centrum. Helt klart en lägenhet att trivas i!

Rumsbeskrivning:

KÖK 
Stilfullt renoverat kök med gott om förvaring bakom de vita skåpsluckorna. Svart arbetsbänk i laminat. I anslutning till köket finns plats för matbord för cirka 4-6 personer. Köket är utrustat med: spis med induktionshäll, spisfläkt, integrerad kyl/frys samt diskmaskin. Här finns dessutom två skafferiskåp.

VARDAGSRUM 
Ljust vardagsrum med öppen planlösning mot köksdelen. Från vardagsrummet finner man utgång till uteplatsen som ligger i soligt söderläge med knappt någon insyn!

SOVRUM
Sovrummet har god plats för såväl dubbelsäng som sängbord. Här finns även två inbyggda garderober. 

BADRUM
Modernt helkaklat badrum med vitt kakel och mörkt klinkergolv, nyligen renoverat av fackman (2016). Badrummet är utrustat med handfat med kommod (skåp), spegel, handdukstork, toalett och dusch.

HALL/ENTRÉ 
Välkomnande hall med plats för avhängning och skohylla. I anslutning till hallen finns en garderob med överskåp. Säkerhetsdörr är installerad.

Ny el installerad i lägenheten. Fina trägolv (original) i samtliga rum.