BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Nytorget

Åsögatan 161

  • 3 rum och kök.
  • 68 kvm
  • Såld
  • 5808
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till Södermalms mest välplanerade 3 rum och kök! Här bor ni med tre fönsterpartier i fil med rakt söderläge och härligt ljusinsläpp. Lägenheten präglas av vackra välbevarade originaldetaljer som fiskbensparkett, furugolv samt fönstersnickerier. Med Nytorget, Vitabergsparken, unika butiker och de mest populära restaurangerna runt knuten kan ni inte annat än trivas här!

- Optimal, öppen planlösning
- Stort ljusinsläpp från söder
- Totalrenoverad 2014 med exklusiva materialval
- Välbevarade originaldetaljer anno 1927
- 6 kvm garderobsyta
- 2 fullstora sovrum
- Spotlights med dimmer i alla rum
- Miljömärkta vitvaror av hög kvalitet, golvvärme och tvättmaskin i badrum
- Förening med mycket god ekonomi, nästintill skuldfri och låga månadsavgifter
- Oslagbara kommunikationer med buss 2,3,76 och 96
- Kort promenad till de omtyckta förskolorna Pysslingen och Stenkolet
- Nytorget, Vitabergsparken, Tengdalsparken, Coop, 7-Eleven, Ica, Cajsa Warg, Deli Deluca, Saltå Kvarnbutiken, apotek och mycket mer precis utanför porten

Här kliver ni rakt in i den väl genomtänkta och öppna planlösningen. På golvet i hall, kök och vardagsrum ligger en fantastiskt vacker fiskbensparkett och vi har ett generöst ljusinsläpp i alla rum från de söderliggande fönsterpartierna.

Det stilfulla köket är från 2014 och håller hög kvalitet. Det finns gott om förvaringsutrymme i såväl under som överskåp samt praktiska beredningsytor på den vackra marmorskivan. Köket är fullt utrustat med kyl, frys, inbyggd diskmaskin, inbyggd micro, ugn, fläkt samt induktionshäll. Vitvarorna är miljömärkta och kommer från märket Siemens, köksfläkt från Bosch.

Det nyrenoverade badrummet har lika smakfulla materialval och är försett med det där lilla extra som införlivar känslan av lyx. Snyggt genomgående kakel och klinker med golvvärme, vägghängd wc och handdukstork. Exklusiva kranar från Tapwell och tvättmaskin från Bosch.

I det stora sovrummet finns gott om plats för både dubbelsäng, arbetshörna och generös inbyggd förvaring. Golvet är av furu och skapar en mycket trevlig karaktär i rummet.

Vardagsrummet centrerar lägenheten och är våningens hjärta och den självklara platsen för det sociala umgänget. Här ryms såväl matplats för trevliga middagar som en större soffa med tillhörande mediamöbel. Mellan vardagsrum och hall finns en minst sagt rymlig garderob som smälter in bra i de ljusa väggarna utan att märkas.

I det mindre av de två sovrummen finns även här mycket välplanerad och god förvaring i inbyggd garderob. Furun gör sig påmind och fullstor säng får plats på båda dimensioner av rummet. Precis som resterande delar av lägenheten bjuder rummet in till olika versioner av möblering på grund av sin tacksamma utformning!

I området har ni allt ni kan önska från vardagsrestauranger till fine dining, dagligvaruhandel, caféer, butiker, förskolor, Vitabergsparken samt Tengdalsparken, som för många småbarnsföräldrar är en oupptäckt pärla. Tvärs över gatan finner ni buss 3, 76 och 96 som snabbt tar er till önskad destination. I rusningstider avgår bussarna så ofta som var tredje minut, orkar man inte vänta så länge finns även Tjärhovsplans förbindelser som utökar med buss 2 på behörigt avstånd. En promenad till Slussen eller Medborgarplatsens tunnelbana tar annars inte mer än 10 minuter.

Här har ni nu en unik möjlighet till en välplanerad lägenhet i en mycket eftertraktad förening i ett av Stockholms hetaste områden, något ni helt enkelt inte får missa!