BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden/Midsommarkransen

Fastlagsvägen 23, vån 3 av 3

  • 2 rum och kök
  • 49 kvm
  • Såld
  • 7339
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad och vackert renoverad 2:a med högt i tak, nyslipade originalgolv, fina detaljer och balkong. Ljus, luftig och fräsch med varenda kvadratmeter på rätt plats.

Här bor du högst upp bland trädtopparna med balkong i fint och soligt söderläge mot den gröna innergården. Bostaden är varsamt renoverad. Ljust och fräscht med genomgående nyslipade originalgolv, fina detaljer och luftiga välplanerade rum. Ovanliga 2,70 m i takhöjd gör att lägenheten känns extra stor. Lägenheten har ett ljust, härligt kök med gott om utrymme för matplats. Från både kök och badrum har du utsikt in mot stan, och från vardagsrum och sovrum är det utsikt mot den lugna och lummiga innergården. 

Perfekt läge i populära Aspudden med småstadskänsla, nära till trendiga Telefonplan och vintagemecka Midsommarkransen. Lugnt, vackert och naturnära kombineras med puls, nöjen och service. Flera välkända restauranger precis runt knuten. Nära till både Trekanten och Vinterviken med möjlighet till bad som motion. Bra förening med god ekonomi. Utmärkt boende för såväl singel som par. Det här är ett tillfälle att förvärva en riktig pärla. Måste upplevas!

Tvättstuga i bottenplan. Grillplats och sittgrupper på gården. Cykelrum och bilparkering på gatan. Fem minuter till tunnelbanan, en minut till bussen.

Rumsbeskrivning:

Praktisk hall med parkettgolv och vita väggar. Här finns plats för hatthylla och skohylla samt sittmöbel om du så önskar. Ingång från hallen till smart klädkammare med goda förvaringsmöjligheter och här finner du även ett städskåp. Hallen leder till övriga rum i lägenheten.

Rymligt vardagsrum med härlig känsla. Stora fönster och utgång till balkong i söderläge med fint läge mot innergården. I vardagsrummet är du fri från insyn med gröna trädtoppar utanför! Fint nyslipat originalparkettgolv, vita väggar samt fondvägg med tidstypisk tapet i grått och vitt (2016).

Ljust och rymligt kök med gott om plats för matplats för 4-6 personer. Mycket bra förvaring bakom vit skåpsinredning, arbetsytor i ek och ovan dessa sitter ett mörkt kakel och två vägghyllor i vitt. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin (2016), induktionsspis, ugn, köksfläkt samt kyl och frys. Snygg kvalitetskran i mässing från Tapwell (2016). Fint trägolv i vitt och vita väggar. Fondvägg med designtapet av Josef Frank. Ät frukost med utsikt in mot stan, och få kvällssol till middag.

Sovrummet kan du möblera med dubbelsäng, sängbord och övrig möblering som tex byrå, garderober eller arbetshörna. Fint trägolv i vitt och vita väggar samt fondvägg med grön/blå färg. Sovrummet vetter mot den tysta, gröna innergården. Här sover du lugnt som ett barn och vaknar upp bland trädtopparna.

Badrummet har kaklade väggar i vitt och våtrumsmatta i blå ton. I badrummet står idag ett badkar, som du kan byta ut mot t ex tvättmaskin. El är förberett. Handfat med kommod, vattenfallskran och snyggt spegelskåp från 2016. Spegel, wc och stort vädringsfönster med utsikt - fritt från insyn.